VIDEO Peugeot RCZ – Așa e! E un fel de TT. Dar mai frumos!

Am zis-o destul de clar? O mai spun o dată. Imaginația și-a luat o vacanță din grupul VAG iar francezi joacă pe masă. RCZ este încă un exemplu despre cum nu trebuie neapărat să reinventezi roata. E suficient să o faci lucioasă și să se învârtă în ritmuri trance. RCZ este un fel de supercar lowcost care poate fi cumpărat/întreținut/condus de un muritor de rând. Singura mea dezamăgire este că nu i-au pus și un motor de trei litri și să ofere o versiune sport autentică așa, ca să avem la ce visa în timp ce se vor vinde la greu versiunile 1.6 turbo.

Mi-ar mai plăcea să îl văd și într-o versiune decapotabilă. Nu că ar arăta demențial? Ce părere ai despre RCZ? Dă un like dacă ți-a plăcut testul.

Ultimele articole

Articole recomandate

54 Comments

 1. Din nou salutari George!Tind sa precizez ca, imi place testul prezentat, este profesionist, ca intotdeauna …cat despre leut, ce sa mai… ti-am mai spus-o, iubesc Peugeot iar ce pot spune eu despre acest leut este ca: reprezinta tot ceea ce poate oferi marca Peugeot, pur si simplu reprezinta in totalitate aceasta marca! Asta am spus-o din inima :)
  Dar sa revin asupra testului…o masina pe cat de irezistibila pe atat de cinstita. Cum ai spus si tu , un TT costa cca. inca pe atat ba chiar RCz-ul arata mult mai demential! Si bineinteles, indata ce ai dat banii pe acest model si in acelasi timp pe acest THP de 200 cp nu trebuie sa te gandesti nicio secunda la consum si la locurile din spate ( si totusi masina tine cat de cat cu consumul) . In concluzie, ca un iubitor de Peugeot , spun, din nou foarte convins, „Bravo Peugeot!” si de asemenea respect tie George, si pentru seriozitatea cu care abordezi aceste review-uri!

 2. sunt tare curios ce ai alege dintra asta si gt86 (pretul am inteles ca este asemanator) la anumite capitole:
  exterior
  interior
  distractie
  manevrabilitate
  viteza
  sunetul motorului+esapament
  vizibilitate
  si in final cu care te-ai simtii mai „boss” pe strada

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.