VIDEO Peugeot 2008 – un fel de nomad urban

Cu toţii ne întrebăm cum am apărut pe Pământ, cine suntem şi ce vrem de la viaţă. Răspunsurile sunt universale şi nu ne dau niciun indiciu. Avem biblii, secte, Coran şi sute de religii, toate arătând cu degetul spre acelaşi zeu sau extratereştri.

Peugeot 2008 vs 208 www.buhnici.ro

Din acest punct de vedere, semănăm al naibii de bine cu crossovere-le. Cum au apărut şi care-i scopul lor? Adică, zilele acestea avem asfalt peste tot, bordurile nu mai sunt la fel de înalte ca pe vremea guvernării lui Videanu peste Capitală. Au motoare mici, luate de pe variantele normale şi suspensiile sunt doar ridicate. Plus că nu sunt nici foarte spaţioase. Portbagajul e mic şi câştigi doar spaţiu la cap, că pasagerii din spate tot chinuiţi stau.

Dar, e bine ca pe vremuri de criză să satisfaci nevoile tuturor celor care ţi-ar putea fi clienţi. Până îl testăm la drum lung, iată ce e diferit la Peugeot 2008 versus 208.

Așa că le spunem ”bun venit” celor de la Renault şi Peugeot în clasa mică a crossover-elor de oraș. Renault Captur şi Peugeot 2008 nu sunt însă singuri pe terenul de joacă. Nu uita de Suzuki SX4 şi Fiat Panda care au și versiuni 4X4 dar sunt mai mititele un pic și le lipsește prospețimea.

Peugeot a intrat de curând pe nişă, cu 2008. Arată bine. Dar se conduce la fel? Asta vom afla într-un test complet, în această toamnă.

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.