VIDEO Pebble Watch – smart-watch cu cerneală electronică, yo!

Pebble Watch - www.buhnici.ro

Ai deja prea multe gadgeturi? Te-ai plictisit de tabletă, telefon și laptop? Nu știi ce merită să-ți mai iei ca să te scoată simultan din plictiseală și anonimat? Cauți alt motiv de ceartă cu soția? Ca într-un spot prost de teleshopping îți spun: Ia-ți Pebble Watch! Un proiect născut pe kickstarter.com care a ajuns obiect obligatoriu de studiu pentru generația Y de specialiști în chineză americană: marketing, product development, technology evangelist, user experience manager, game testers și tot felul de CFO, CEO, COO, CTO și KKO.

Dincolo de dată, oră și alarmă, face și alte lucruri. Vei vedea în testul meu video că vibrează și-ți spune dacă primit apeluri, sms-uri sau email-uri. Dacă nu ești atent la setări o să vibreze chiar și de vreo 30 de ori pe zi și pentru zilele de naștere ale prietenilor de pe facebook. Nu mai ai nici o scuză. Oriunde ai fi, la munte, la mare, în club sau la culcare, vei ști mereu ce notificări ai pe smartphone.

Ultimele articole

Articole recomandate

21 Comments

  1. Hello, I´m from Iasi. I ordered the pebble steel for 250 usd. Do you know how much” taxele postale (vamale)” I’ll have to pay?!
    Thank you for the help

  2. Un ceas excelent, mai ales din punct de vedere al bateriei. Ca minus, wifi-ul se conectează/deconectează de unul singur. A mai pățit cineva asta? Ce se poate face?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.