Categorie: GADGET

VIDEO – Pebble Time – Toate la timpul lor

pebble_time_buhnici

E proaspăt ieșit de pe linia de producție și deja este destul de îndrăgit de multă lume. Este timpul pentru Pebble Time. La momentul review-ului, modelul de la mine era cel de la precomandă, pentru dezvoltatori. Diferă însă foarte puțin de varianta finală și asta doar la software.

Așadar, de ce ai alege un Pebble Time când ai alternative cu ecran mai mare și mai colorat de la Motorola, Samsung și chiar și Apple? Am uitat de LG care are și el un ceas foarte bun. Păi să vedem, este unul dintre cele mai ușoare smartwatch-uri, are o baterie care ține mai mult de o zi, e compatibil cu toate platformele, atât iOS cât și Android și pe deasupra e și foarte simpatic.

Am zis că ține foarte mult bateria? E important să știi că ține mult, cam 7 zile cu o singură încărcare. Și asta cu un display tot timpul pornit. Este un ecran de tip e-ink, cu cernealaă electronică, care consumă foarte puțin curent. Doar atunci când schimbă informația de pe el.

E și rezistent la apă dacă deja te gândești că va trebui să îl dai jos tot timpul când faci duș. Of ce problemă. Totuși, nu îți recomand să speli vasele cu el la mână. Nu știu cât de bine se înțelege cu detergentul de vase. Hai mai bine să îți spun pe larg ce știe să facă, în clipul de mai jos.

Play and enjoy!