VIDEO – Panasonic HX-A1M – Cea mai mică cameră de acțiune

Panasonic_HX-A1M_review_buhnici

Da, o spun liniștit, este cea mai mică cameră de acțiune testată de mine. Cred că și cea mai ușoară și de asta îmi place și mai mult. Nu are nevoie de o carcasă suplimentară ca să reziste la apă sau la praf și înafară de sistemul simplu de prindere nu vei mai ”căra” pe cap nimic altceva. Noi am prins-o chiar cu dublu adeziv și a stat fără probleme.

Cei care au o cască ușoară, cum este cea de bicicletă vor aprecia cu siguranță greutatea foarte redusă. Acum ceva vreme știu că am văzut o cameră de acțiune Panasonic însă ce m-a incomodat la ea atunci era firul care ducea către baterie și memoria de stocare. Sigur, ar fi fost util dacă ar fi avut o autonomie de 3 ore și ar fi înregistrat 4K. Nu era însă cazul. E bine că au renunțat la el.

Filmează FullHD la 30 de cadre pe secundă, face și fotografii la o rezoluție maximă de 3 megapixeli și are chiar și opțiuni de fotografiere la un interval de timp. Cele câteva butoane de pe ea sunt pentru pornirea și oprirea camerei și implicit a înregistrării și pentru conectivitatea wireless cu telefonul. Este foarte mică, nu mai încăpea un display pe ea.

Se conectează rapid cu telefonul și ai și un preview al imaginii filmate chiar și în timp ce înregistrează.

Probabil că vă întrebați cât ține bateria. Nu foarte mult, însă nici foarte puțin. Cam 35-40 de minute cu Wi-Fi-ul oprit și în jur de 25-30 cu el pornit. Consumă așadar cam 25% din acumulator dacă o ții conectată tot timpul la telefon.

DEMO Panasonic HX-A1M 1080p

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

 1. salut as vrea sa imi cumpar un telefon pina in 2000-2400 lei o sa il folosesc pentru lucrurile obisnuite vreau o camera buna si sa se descurce pe partea de gaming si desigur sa se auda bine

 2. Salut George
  Am văzut pe YouTube o tableta de la Samsung, se cheamă Samsung galaxy VIEW
  AS DORI O PREZENTARE DETALIATA a tabletei. E în limba engleza și te-aș ruga sa traduci în limba romana.

 3. Salut George,

  Se pare ca nu stii ce inseamna mic, fara suparare.
  Arunca o privire la Polaroid Cube, bateria duce spre 90min, FHD si este cel mult jumatate ca dimensiune.

  Succes in continuare!

 4. Salut, nu stiu ce gaming mai poti gasii in ziua de azi pe telefoane. Cea mai mare parte de gaming este pe Laptopuri/PC-uri. Ca de exemplu eu nu am mai prins un joc bun cam de cand am avut Galaxy S2. Am un Note 4, vreau sa trec la Galaxy S7 dar trec numai pentru puterea procesorului si performantele camerei in rest este la fel. Note 4 il recomand pentru filme, are ecranul 2K si in filmele Full HD, 2K sau 4K se vede absolut fabulos. Iar in legatura cu Galaxy S6… n-am cuvinte, un telefon jos palaria. Stai linistit in legatura cu reviewurile/comentariile despre baterie, bateria daca stii sa umblii in telefon inteligent o poti face sa tina si 3 zile. Eu de exemplu pana sa aflu cum, bateria pe Note 4 (3000mA cred) tinea 1 zi si 6 ore (30h) nu prea era cine stie ce. Dar dupa ce am descoperit cum sa fac manage la aplicatii si cum sa le dezinstalez pe cele „useless” am reusit sa fac telefonul sa tine chiar si 3 zile. Daca folosesti 4G cu internet nelimitat cum am eu, asta este, si pe Note 4, si pe S6 si pe S7 mai mult de 1 zi nu o sa iti tina. Dar daca te inveti sa il inchizi odata ce il pui in buzunar sau sa folosesti 3G-ul cand nu ai nevoie de traffic mare de date ajungi pe usor la 2 zile. Deci si eu iti recomand S6, i l-am recomandat si prietenei mele o sa si-l ia in vara asta pentru ca are procesor super bun plus camera. Iar 32GB sunt indeajuns. Si daca crezi ca nu iti ajung, exista adaptoare speciale prin care poti conecta un stick de 64GB de pe care poti vedea filme si nu iti intrerupe bufferul cand te uiti chiar la un film 4K. Mult noroc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.