Categorie: GADGET

VIDEO – Panasonic HX-A1M – Cea mai mică cameră de acțiune

Panasonic_HX-A1M_review_buhnici

Da, o spun liniștit, este cea mai mică cameră de acțiune testată de mine. Cred că și cea mai ușoară și de asta îmi place și mai mult. Nu are nevoie de o carcasă suplimentară ca să reziste la apă sau la praf și înafară de sistemul simplu de prindere nu vei mai ”căra” pe cap nimic altceva. Noi am prins-o chiar cu dublu adeziv și a stat fără probleme.

Cei care au o cască ușoară, cum este cea de bicicletă vor aprecia cu siguranță greutatea foarte redusă. Acum ceva vreme știu că am văzut o cameră de acțiune Panasonic însă ce m-a incomodat la ea atunci era firul care ducea către baterie și memoria de stocare. Sigur, ar fi fost util dacă ar fi avut o autonomie de 3 ore și ar fi înregistrat 4K. Nu era însă cazul. E bine că au renunțat la el.

Filmează FullHD la 30 de cadre pe secundă, face și fotografii la o rezoluție maximă de 3 megapixeli și are chiar și opțiuni de fotografiere la un interval de timp. Cele câteva butoane de pe ea sunt pentru pornirea și oprirea camerei și implicit a înregistrării și pentru conectivitatea wireless cu telefonul. Este foarte mică, nu mai încăpea un display pe ea.

Se conectează rapid cu telefonul și ai și un preview al imaginii filmate chiar și în timp ce înregistrează.

Probabil că vă întrebați cât ține bateria. Nu foarte mult, însă nici foarte puțin. Cam 35-40 de minute cu Wi-Fi-ul oprit și în jur de 25-30 cu el pornit. Consumă așadar cam 25% din acumulator dacă o ții conectată tot timpul la telefon.

DEMO Panasonic HX-A1M 1080p