VIDEO Opel Adam – oul Kinder cu surpriză

Opel Adam

Când auzi prima dată de Opel Adam știi că vei avea de-a face cu o mașină total nouă. O să crezi că îi zice așa pentru că e prima lor mașină modernă și mică pentru oraș din generația construită de Mini Cooper și Fiat 500. Și o să ai dreptate. Însă această mașină corespunde numelui de buletin al fondatorului uzinelor Opel. Suficientă istorie. Pentru mai mult există wikipedia. Opel Adam nu este însă un Opel obișnuit. Adică nu e obișnuit. Trebuia să fie distractivă de condus, ușor de parcat și economică în oraș. Le-au ieșit două și jumătate din trei. Dar mai bine vezi testul.

Așadar. Să zicem că ai bani de o mașină mică de oraș. Ce alegi? Să nu zici Mini la mâna a doua. Ce mașină nouă să fie?

Ultimele articole

Articole recomandate

78 Comments

  1. Marian are mancarimi la degete? Am observat chestia asta cu mainile in mai multe filmulete:). Masina este ok dar e cam scumputa. Abia astept testul cu noua Insignia! Numai bine!

  2. Trebuie sa fim realisti si sa spunem despre Adam ca este un dezastru in design. O incercare disperata de a fii original/diferit, dar incadreaza elemente de design ce nu au legatura una cu alta.

    Pentru clasa mini, o optiune interesanta ar fi Kia Picanto. Nu este cea mai „fun to drive” masina, dar puncteaza bine la restul capitolelor. Un test cu el ar fi interesant :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.