VIDEO – O oră prin Bucureşti cu ROAD 2011

După doi ani şi jumătate de muncă, Atlasul Digital al Romaniei se pregăteşte de actualizare. Am scos cel mai nou Garmin nuvi pe Pasajul Basarab şi pe Calea Victoriei pentru un drivetest unic, în exclusivitate. Cea mai bună hartă GPS a României trece aşadar la următorul nivel cu o calitate a detaliilor excepţională, cu sensurile unice corecte şi toate drumurile nou apărute. M-au fascinat clădirile 3D cu modelări de înaltă clasă. Călătorie plăcută:

ROAD 2011 – Gara de Nord – Pasajul Basarab – Vasile Milea – Titulescu – Piaţa Victoriei

ROAD 2011 Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Piaţa Constitutiei (Palatul Parlamentului) – Piaţa Unirii – Piaţa Alba Iulia – Piaţa Muncii

Câteva date despre munca şi costurile acestei noi hărţi.

Echipa de cartografie: un manager de proiect, un geograf, patru operatori culegere si prelucrare date, un operator documentatie istorica si un sofer.
Echipa de modelare 3D: un manager de proiect si trei modelatori.
Peste 40 de localitati cu blocuri 3D.
Aproape 150 de modele 3D, majoritatea modelari complexe si detaliate la palate si alte cladiri de patrimoniu.
Update-ul actual de la v3.02 la v4.01 a costat undeva la 100.000 EUR.
Bibliografia istorica parcursa pentru realizarea repertoriului national topografic al fortificatiilor: peste 600 de volume de specialitate cu tematica arheologie si istorie.
Reconstituri digitale 3D la:
– Cetatea dacica de la Blidaru
– Podul lui Apolodor din Damasc de la Drobeta
– Castrul roman Drobeta (asa cum arata in timpul domniei lui Hadrian)
– Amfiteatrul roman de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa
– Forum Vetus/Aedes Augustaliae de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa
– Cetatea dacica de la Costesti
– Cetatea dacica de la Piatra Rosie

Ultimele articole

Articole recomandate

91 Comments

 1. Domnule Bogdan Condurateanu,puteti sa-mi explicati si mie de ce ati fost retrogradat la distribuitor standard,iar emag este acum este distribuitor principal cu statut profesional(dar care nu are acces la road 20xx),si pe langa asta aveti si embargou tehnologic 6 luni(cine stie ce-o-nsemnand asta)?

 2. Ro A.D. cred ca e doar o jmecherie…. intradevar detaliile sunt impresionante, dar ar trebui sa vedeti si cum sunt detaliile la tarile occidentale…. tocmai mi-am cumparat un Garmin din afara… cu garantie si tot, un 2595 lmt cu harti gratuite pe viata pt toata Europa la 179 euro si atunci ma intreb la ce imi foloseste o harta care e aproape la fel de scumpa ca si gps-ul care l-am cumparat,acopera doar Romania, nu se actualizeaza decat la vreo 2-3 ani, si nu este gratuit update-ul. Eu va recomand un Lifetime update, e 75 de euro pt download si acopera si Romania, minim 3 actualizari pe an, asa ne facem si noi oameni cinstiti, ne lasam de hackuit harti inainte de fiecare plecare mai lunga cu masina.

 3. ROAD are actualizari trimestriale, au fost doua pana acum (18 nov, 18 febr) si urmatorul este acum pe 18 mai. Intr-adevar, nu este pentru toata lumea, pentru ca nu toata lumea apreciaza ce este in el. Dar pe principiul ca si Loganul e masina nu prea tine sa te uiti la un Mercedes si sa zici ca e „jmecherie”, decat poate pentru un anume public. Ma bucur sincer pentru dumneata ca te-ai facut om cinstit – ai platit taxe vamale si TVA la aparatul de afara cu „garantie”? – si iti urez utilizare placuta!

 4. am vrut sa cumpar un nuvi din franklin nr. 14 si mi-au spus ca n-au nimic pe stoc,ca trebuie sa astept 4 saptamani dupa ce se achita integral…
  ma intreb ce mai vindeti?

 5. se poate si in rate(4 rate,mai usor pentru mine) dupa un grafic de plati? prima rata la comandarea produsului si ultima la predare?…

 6. TO: Bogdan Condurateanu
  ma faceti sa rad 3 zile. faza cu globalizarea a fost tare. cu garantia e si mai tare. pentru club am achizitionat 11 Colorado din UK. in romania pretul costa cu 40% mai mult. Bine sanatosi le stapanim si astazi dupa 4 ani si drumuri de peste 50.000 in cele mai aspre conditii. In rezultat, un produs bun este ok si la dilerul din africa de sud.

 7. ce se intampla domnilor.nu mai aveti vanzari si va faceti reclama in emisiunea de stiri de la protv.sa stiti ca si garminul te baga in ziduri sau in porumb.am patit asta in sibiu.rusine.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.