VIDEO Noua Toyota Corolla – Loganul japonez

corolla

Vrei un Logan mai fiabil, mai arătos și mai japonez? Look no further, căci Toyota are unul. De vreo două ori mai scump, dar e o mașina calculată pentru cei care știu exact ce vor de la o mașină și nu sunt furați de cine știe ce dotări pe care oricum nu le vor folosi.

 

 

Garanție bună, pe cinci ani, că oricum cei mai mulți vor plăti jumătate de deceniu și motoare care vor merge sute de mii de kilometri fără reparații majore. O tablă sănătoasă ca să sperie rugina, spațiu bun într-o caroserie aproape ok și pentru oraș.

Acestea sunt atuurile care au făcut Corolla să devină un hit de vânzări. Încă e una dintre cele mai bine vândute autoturisme din lume. Toyota Corolla e un cult car, o mașină premium cu o imagine mai bună în Asia decât mașinile europene. E văzută ca un fel de Passat sau Mondeo în India, China s.a.m.d.

Tu ți-ai lua o Corolla?

Ultimele articole

Articole recomandate

114 Comments

 1. Salut George!
  Ce parere ai despre noua oferta de la Toyota: Corolla Terra, 1.3 benzina, la 13500 euro? Se merita investitia? Stii cumva cum trage acest motor pe Corolla?

 2. Eu am o Corolla 2006 1.6 VVTI 1.6 sol-sedan. Am luat-o la lichidare de stoc in ianuarie 2007. Am acum cu ea peste 310,000 km. Am schimbat ambreajul si pinionul de a 5-a(cutia nu e japoneza, e turceasca), in rest …. nimic, stau pe aceleasi bucsi, pivoti , etc. E o benzinara ce face economie daca mergi economic, daca vrei de la ea mult, ea iti da, dar cere. Consumul meu mediu este intre 6 si 7 l/100km(orasul ca orasul-Bucuresti- si afara cam 100-120km/h). Cand am fost la mama ei acasa (in Turcia) am avut consum mediu de 9l/100km, dar, … din 160-180 km/h nu am scos-o. Singura se ducea acolo. Acolo se simte ea bine. M-am simtit si eu, dar am platit :)) si stiti cat e benzina in Turcia. E o masina de turatie, care ruleaza super intre 4000 si 5000 rot/min. Am fost cu ea prin toata Europa si vreau sa spun ca e o MASINA. Sigur ca majoritatea kilometrilor i-am facut in tara, de aceea spun ca e o MASINA. Cred ca o duc la 500,000 de km si apoi o sa ma gandesc s-o schimb(adica in 3 ani). Azi sunt tentat s-o schimb cu o alta Corolla, sa vedem insa ce mai iese pana atunci.
  George, tu ce zici ? As fi fost tare curios sa calaresti o Corolla noua de 1.6 benzina, are cai in plus si consumul cu un litru mai putin(teoretic) Tare as fi vrut sa-ti cunosc parerea intr-un test drive. Ia o varianta Sol.
  Cat despre faptul ca se spune despre ea ca e loganul Japonez, … hai sa fim seriosi, Corolla nu este cea mai ieftina masina din Japonia este in schimb probabil cea mai fiabila masina din lume. Sigur asta costa un pic.

 3. 70% din timp in imagini apar cei doi protagonisti ; superficial deci.
  Prea putine imagini cu masina , prea putine referiri la postul de conducere , ergonomie / pozitie la volan.
  Volumul portbagajului este de 440L ! De unde si pana unde valoarea de ”peste 500L” ? Dovada de amatorism sa spui lucruri din amintire si sa mai si spui ca le spui din amintire. Audi A6 are un portbagaj de 530L.
  Un review „subtire” , multa dovada de amatorism.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.