Categorie: GADGET

VIDEO Nokia Lumia 630, un Dual SIM excelent

Nokia-Lumia-630

Nokia 630 este un smartphone Dual SIM ce funcționează cu Windows Phone. Din statistici utilizatorii de Windows Phone sunt mai puțini decât vorbitorii unor dialecte pe cale de dispariție. Asta nu îl face însă mai slab. Practic Windows Phone înlocuiește Symbian-ul, sistemul de operare folosit pe telefoanele vechi de la Nokia adică merge impecabil indiferent de cât de performant este dispozitivul.

Dacă ai nevoie de un telefon de tăvăleală sau ești proaspăt inițiat în ”arta smartphone-ului” atunci Nokia Lumia 630 este soluția ideală. E mic, ieftin, înghite două cartele SIM și e rezistent.

Vrei să citești mesajele și când e soare sau să te joci pe bancă în parc? Ei bine ecranul lui Lumia 630 îți va permite să faci asta, atât este de luminos. Să îți dau un pont, dacă nu ai decât o cartelă de voce poți să mai iei una ieftină de date și să o pui în primul slot. Poate fi și cartela din modemul de Digi pe care l-ai primit gratuit la abonamentul de acasă. Așa ai net tot timpul și poți vorbi și la telefon de pe celălalt SIM.

Dacă nu vrei totuși să consumi tot pachetul de date atunci când ești pe drum și te-ai rătăcit, smartphone-ul vine preinstalat cu setul de hărți Nokia ce pot fi folosite și fără conexiune la internet precum și cu aplicația de navigare aferentă.

În concluzie, Nokia Lumia 630 este un Best-Buy și l-aș cumpăra chiar și ca telefon de rezervă sau eventual ca mp3 player, chiar dacă un card de 128 GB m-ar costa la fel de mult ca dispozitivul în sine.