VIDEO Nokia Lumia 630, un Dual SIM excelent

Nokia-Lumia-630

Nokia 630 este un smartphone Dual SIM ce funcționează cu Windows Phone. Din statistici utilizatorii de Windows Phone sunt mai puțini decât vorbitorii unor dialecte pe cale de dispariție. Asta nu îl face însă mai slab. Practic Windows Phone înlocuiește Symbian-ul, sistemul de operare folosit pe telefoanele vechi de la Nokia adică merge impecabil indiferent de cât de performant este dispozitivul.

Dacă ai nevoie de un telefon de tăvăleală sau ești proaspăt inițiat în ”arta smartphone-ului” atunci Nokia Lumia 630 este soluția ideală. E mic, ieftin, înghite două cartele SIM și e rezistent.

Vrei să citești mesajele și când e soare sau să te joci pe bancă în parc? Ei bine ecranul lui Lumia 630 îți va permite să faci asta, atât este de luminos. Să îți dau un pont, dacă nu ai decât o cartelă de voce poți să mai iei una ieftină de date și să o pui în primul slot. Poate fi și cartela din modemul de Digi pe care l-ai primit gratuit la abonamentul de acasă. Așa ai net tot timpul și poți vorbi și la telefon de pe celălalt SIM.

Dacă nu vrei totuși să consumi tot pachetul de date atunci când ești pe drum și te-ai rătăcit, smartphone-ul vine preinstalat cu setul de hărți Nokia ce pot fi folosite și fără conexiune la internet precum și cu aplicația de navigare aferentă.

În concluzie, Nokia Lumia 630 este un Best-Buy și l-aș cumpăra chiar și ca telefon de rezervă sau eventual ca mp3 player, chiar dacă un card de 128 GB m-ar costa la fel de mult ca dispozitivul în sine.

Ultimele articole

Articole recomandate

51 Comments

  1. Personal, as merge pe Lumia 930. Din cate se poate observa, telefoanele Lumia mereu au primit update-uri. Chiar si vechiul Lumia 520 merge perfect cu Windows 8.1 si nu m-as mira daca o sa primeasca Windows 10. Lumia 930 este varful de gama de la Nokia si nu m-a lasat niciodata. Mai ales ca acum se gaseste la preturi destul de scazute.

  2. Am achiziționat un Microsoft Lumia 535 și în comparație cu androide mi se pare foarte slab :(( . Astept noi review-uri la noi telefoane, baftă !!!

  3. Este un smartphone interesant ca pentru pretul lui are quad core si gorilla glass. Un mic dezavantaj ca are numai 512 Mb dar merge daca nu-l folosesti intens. Din ce observ a cam scazut pretul la telefoanele cu Windows.

  4. Salut, George! Am un telefon Nokia 630 dual sim si de ceva timp îmi tot iese din mesaje,uneori nu mă anunta cand primesc mesaje iar alteori..intru in mesaje si îmi iese imediat. Folosesc doua cartele in el..ci pe una din ele îmi face „fitele” de care ti am spus . Am incercat si cu un format..tot degeaba.. Am facut update la el..fara folos. Ce crezi ca as putea face ?

  5. Buna!Am achizitionat un Nokia lumia 630 in luna februarie a acestui an.La inceput a functionat f. bine.Acum de cateva zile in timp ce vorbesc pe un nr. apelat,dintr-o data suna un alt nr. cu care am avut convorbire cu cateva ceasuri inainte.Binenteles ca nr.care ma suna in realitate nu este initiat de persoana respectiva si in felul acesta mi se intrerupe convorbirea iniitiala.Voiam sa va intreb daca ati mai intalnit asa bizarerii si ce este de facut.Va multumesc anticipat pentru raspuns.

  6. Este un telefon foarte bun si frumos. Sistemul de operare chiar daca nu este cel mai cautat daca las descrie in 3 cuvinte i-asi zice – bun, frumos si simplu. Merge foarte bine, raspunde bine, ce sa mai….e cu adevarat un smartphone!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.