VIDEO NISSAN QASHQAI – Un japonez de-al casei

Screen Shot 2015-01-02 at 18.00.01

E plăcut când printre zecile de mașini pe care le testezi în fiecare an, dai și de surprize. Adică producători care chiar schimbă totul de la o generație la alta. Și schimbă în mai bine.

Noul Qashqai e o mașină cu totul nouă. M-a surprins aspectul exterior. Nu mai pare la fel de jucăușă, ci că e o mașină matură, sobră. Ascunde latura familială pentru o imagine de mașină de oraș.

Apoi e motorul franțuzesc. Foarte elastic și face consumuri chiar bune. Apoi ajungi la interiorul noului Qashqai. Ai tehnologii noi, din deceniul nostru. Cum îți sună să stai pe Facebook la coada de pe DN1, pentru că asta știe să facă noul sistem multimedia. Are inclusiv sistem de parcare autonomă și alte câteva opționale care fac mașina asta ideală pentru pasionații de gadgeturi.

Pe șosea se așează bine. E confortabilă, sprintenă cu motorul potrivit și îmi place că are și o funcție interesantă care frânează roțile din interiorul curbei ca tu să poți să intri mai sprinten pe serpentinele din Valea Prahovei. Asta în timpul săptămânii :)

Uite aici testul. Lasă-mi comentariul tău civilizat mai jos și spune-mi cum ți se pare noul Qashqai.

Ultimele articole

Articole recomandate

60 Comments

  1. 29k euro preț de listă la kia în echipare aproape echivalenta cu ce are acest Nissan pe el. Cârcotim degeaba. Compară și tu mere cu mere. Chiar am fost la ei pe site să văd cum este posibil kia sportage la preț de duster full option. :))

    Multă baftă!

  2. salut inrebarea mea ar fi ,care este diferenta dintr noul qasqhai 4×4 care cupleaza greul printr-un buton si x trail care are rotita pe consola,se poate pune in automat din buto sau numai 4×4

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.