Categorie: Auto

VIDEO Nissan Juke Ministry of Sound – OMFG!!!

Nissan Juke (www.buhnici.ro)

Urăsc cămășile la fel de tare precum urăsc și pantofii dar și pantalonii de stofă. Urăsc costumele dar și cartelele pentru intrarea în clădiri, ca să nu vorbesc de mașinile prea banale și nunțile cu sarmale sau posturile de radio cu muzică banală, comercială.

Urăsc și cluburile dar și stațiunile Mamaia și Costinești. Și șoferii care merg cu mașina la muncă deși au metroul la scară.

Lista e lungă, însă se leagă de Juke. Nissan Juke. Cea mai ”cojones” mașină dintre toate mașinile. Deși e scumpă, mică, înghesuită și deloc confortabilă, a vândut bine. Multora li se pare chiar urâtă, dar pentru mine e cea mai spectaculoasă mașină nouă. Puțin mai sus de Mazda 6 în clasament, că riscă să devină banală.

Juke e un ASBO cu acte în regulă și-l văd condus doar de cei cu ADHD (și mă laud cu asta). Dacă mai pui și motorul de 1,6 litri turbo, mă faci fericit.

E una dintre puținele mașini în care m-am simțit în largul meu și am zâmbit tot drumul spre locul de petrecut weekend-ul. Chiar dacă autonomia era de vreo 300 de kilometri, cu plinul făcut. Vorbesc mult. Iată testul:

Text: Marian Andrei

Cum ți se pare Nissan Juke?