VIDEO Nissan Juke Ministry of Sound – OMFG!!!

Nissan Juke (www.buhnici.ro)

Urăsc cămășile la fel de tare precum urăsc și pantofii dar și pantalonii de stofă. Urăsc costumele dar și cartelele pentru intrarea în clădiri, ca să nu vorbesc de mașinile prea banale și nunțile cu sarmale sau posturile de radio cu muzică banală, comercială.

Urăsc și cluburile dar și stațiunile Mamaia și Costinești. Și șoferii care merg cu mașina la muncă deși au metroul la scară.

Lista e lungă, însă se leagă de Juke. Nissan Juke. Cea mai ”cojones” mașină dintre toate mașinile. Deși e scumpă, mică, înghesuită și deloc confortabilă, a vândut bine. Multora li se pare chiar urâtă, dar pentru mine e cea mai spectaculoasă mașină nouă. Puțin mai sus de Mazda 6 în clasament, că riscă să devină banală.

Juke e un ASBO cu acte în regulă și-l văd condus doar de cei cu ADHD (și mă laud cu asta). Dacă mai pui și motorul de 1,6 litri turbo, mă faci fericit.

E una dintre puținele mașini în care m-am simțit în largul meu și am zâmbit tot drumul spre locul de petrecut weekend-ul. Chiar dacă autonomia era de vreo 300 de kilometri, cu plinul făcut. Vorbesc mult. Iată testul:

Text: Marian Andrei

Cum ți se pare Nissan Juke?

Ultimele articole

Articole recomandate

45 Comments

 1. Interesant ar fi un test si cu Suzuki Swift AWD.
  Ce parere ai George despre aceasta citadina ? Unii au spus ca ar fi cea mai interesanta subcompacta cu tractiune integrala.
  Cum crezi ca s-ar misca o astfel de masina pe zapada iarna, conform raportului CP/ tona ?
  Mie mi s-a parut chiar interesanta masina.

 2. Păi ce se întâmplă domnilor? Marian nu e George? … (ironie)

  Puştiul mai are de învăţat, dar parcă are potenţial şi, cred eu că-i mai trebuie doar puţină disciplină/ordine în prezentare (acum bordul, apoi scaune, locuri de depozitare, motorizari etc.) ŞI…

  Mariane, eşti băiat educat… trebuie să anticipiezi că ceea ce ai început tu să produci se vede, din ce în ce mai mult, şi va începe să genereze un impact! Deci… ÎN MERS ŢINE MÂINILE PE VOLAN !!!

  În rest, ţine-ţi-o „tăt aşe”…

  (scuze pentr CAPS, dar am remarcat în cel puţin două review-uri acest gest şi cred că trebuie să daţi exemplu – tot aşa cum ar trebui să circulaţi şi legal, sau cel puţin să nu anunţaţi când nu o faceţi – aviz unor depăşiri, menţionate în materiale, a vitezei legale)

 3. Ei daca tot este un membru nou in echipa ati putea sa testati mai multe masini. Mie mi-a placut prezentarea ta Marian si cred ca esti pe drumul cel bun. As dori sa vad si un Renault Captur cu 1.2 Tce sau un Peugeot 2008. Va salut din Cluj.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.