VIDEO LG ND8520 – Venirea borgilor călare pe subwoofer!

LG ND 8520

O fac în mașină, ocazional la muncă și evident acasă. La ascultat muzică mă refer.

Căștile pot fi incomode, mai ales când nu stai la calculator. Metri de cablu doar ca să asculți muzică de pe telefon. Boxa prin bluetooth e incomodă, deși practică. La fiecare câteva ore trebuie s-o bagi la încărcat. Pairing și iar pairing…

Docking station-ul poate fi în cele din urmă alegerea corectă. Unele însă se aud prost. Altele sunt scumpe.

Iată un test cu LG ND8520…135123721257. Costă cam 800 de lei și face din toate câte un pic. În afară de rolul căștilor. Se aude decent și dacă pui boxa lângă un perete, sparge bine sunetul. Are și un subwoofer harnic.

Are docking pentru iPod, iPhone și chiar tabletă. Așa că îți și încarcă gadgetul în timp ce asculți albumele preferate de pe Deezer sau Zonga. Are și bluetooth plus că poți să asculți și muzică prin WiFi.

Iată testul video , însă fără demonstrație audio. Nu ne lasă YouTube.

În partea a doua sigur vei înțelege mai bine cum te conectezi la borg.

Nu uita să dai like.

Ultimele articole

Articole recomandate

14 Comments

 1. Salut George, crezi că poţi face un review şi pentru JBL On Beat Xtreme?
  Ştiu că e cam de 2 ori mai scump, dar ar fi interesant un test al unui device premium. :)

 2. Dragut ca ai parte de o conectivitate atat de mare, insa nu pare cine stie ce la capitolul sunet, din ce-am gasit pe net. Un dock foarte foarte bun este Kicker Amphitheater , cautati pe youtube : Kicker Amphitheate bass test , este wow!

 3. Buna George e bunicel, da mi se pare inutil cel putin pentru mine, e mai degraba pentru copii parerea mea…….eu folosesc un sistem 5.1 Cerwin Vega 200 watts ori 5. de ascultat in casa insa asta e slabut tare……..

 4. boxe de fiţă inutile
  totusi cam mult 800 de iei pentru asa ceva, cu 300 – 400 de lei poti lua boxe probabil mai bune decat acest Docking station, chiar daca boxele nu au wifi cel putin mie mi-e indiferent

 5. Am remarcat inca de la inceput ca aceasta boxa arata foarte bine dar nu stiu cat de bine se aude pentru ca cei de la LG nu sunt experti in sunet.

 6. Are trei difuzoare: 2 + 1.
  E util. Desi, pretul e cam piperat.
  E suficient 80W.
  Cand vad ca spus @alin ca are 200W, ma mai inveselesc putin.
  Cei 200w nu poti fi folositi in casa sau in curte.

 7. Cred ca te cam axezi pe un nivel de tehnologie – high-end foarte scumpa, pe care multi nu ne-o cam permitem. Astea sunt mofturi, in caz ca suntem miliardari sau milionari. Trebe sa ne gandim ca majoritatea care intra la tine pe blog, sunt din sfera middle-level budget…oameni cu bugete calculate, ca si tine de altfel, nu?

 8. ma referam la 200watts per iesire adica 5.1 faceti calculul voi…..depinde si unde stai eu stau la curte asa ca nu prea am pe cine deranja…….si 80watss e prea putin pentru gustu meu……da e bun la raport pret calitate e bunicel pentru cine nu are nevoie de mult zgomot mie imi place sa se auda ffffff loud…….succes pe mia departe george!!faci niste rewiuri fff bune!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.