Categorie: GADGET

VIDEO – Moto G4 – Android curat cu un preț corect

Moto_G4_Review_Buhnici_Ro

Pe oricine ai întreba dacă a auzit de Motorola îți va răspunde că da. Imediat după aceea îți va spune ce model de telefon Motorola a avut el ”când era mic”. Probabil mai are și poze făcute cu acel telefon, undeva, salvate bine.

Ideea este că Motorola s-a întors și acum se numește doar Moto, iar la noi pe piață vine cu G4 pe care îl testăm astăzi. Va mai veni și un G4 Plus cu o cameră ceva mai bună și ceva mai mult RAM, dar despre acela vorbim mai încolo. Când vine.

Moto G4 este un smartphone mainstream cu aproape toate funcțiile de care ai nevoie în 2016. O baterie mare de 3000 mAh, un ecran de 5.5 inci FullHD, camere foto mai mult decât decente de 13 și respectiv 5 Megapixeli, 2 GB memorie RAM și nu în ultimul rând un Android 6.0.1 curat.

Asta mi-a plăcut cel mai mult la el, este un telefon echilibrat, se mișcă foarte bine, poți face și ceva gaming casual pe el și în plus, dacă ai încărcătorul potrivit îl vei și încărca în jumătate de oră de la zero la 50%. Acesta este așadar Moto G4. A, stai, nu v-am spus cât costă. 1000 de lei. Știu că 999 lei suntă mai bine și probabil așa îl vei și găsi în magazine. G4 Plus va fi o idee mai scump, dar nu mă pronunț acum pentru că nu știu sigur.