Categorie: Auto

VIDEO Mitsubishi ASX – test-drive, review și galerie foto

Oricât m-aș strădui să zic ceva inteligent despre Mitsubishi ASX, nu îmi vine mare lucru în minte. Atunci hai să mergem pe ideea asta și să vedem ce iese. Când ai văzut ultima dată un ASX? Probabil că nu prea bagi mașina asta în seamă decât dacă e a ta, a celui care ți-a blocat locul de parcare sau dacă vrei un Outlander și nu ți-l permiți. OK, mai e și varianta în care vrei o mașină mică de familie cu care să călărești orașul, ești fan Mitsu și excelentul Lancer e prea mic pentru orgoliul tău.

Mitsubishi ASX (www.buhnici.ro) 06

În loc să ne luăm mașini compacte sau break-uri, tot mai mulți vor astfel de SUV-uri compacte sau crossovere din care să vadă mai bine traficul și să pună mai multă tablă (în teorie) între ei și restul lumii. Mitsubishi ASX livrează bine pentru aceștia și chiar are ceva ambiții de offroad pentru cei 0,758352724% care îl vor scoate pe arătură. Pentru ceilalți 99,241747% va fi util doar după prima zăpadă din decembrie care îi ia pe drumari prin surprindere. Dar o să vrei să știi și consumul că doar de aia visezi la un diesel.

Ce zici dacă ne oprim aici cu textele și trecem la test? Ai video, galerie foto și fișa tehnică a automobilului testat, mai jos.

Galerie Foto

Fișa tehnică ASX crossover 2 2 DI-D Instyle AT 4WD