VIDEO – Mini Roadster și blonda gonflabilă vs. Buhnici & David

BMW a vrut să ne convingă că noul Mini Roadster pe care l-au lansat în România este o mașină distractivă, manevrabilă și spațioasă. Le-a scăpat partea cu scump, așa că v-o spun eu. Mai ieftin decât un Porsche dar de trei-patru ori cât un Logan MCV. Mini Roadster nu este însă nici una nici alta. Are publicul său, ori așa speră BMW. Să îl vândă fetelor și băieților metrosexuali care vor să decapoteze distracția pe drum spre plajă sau către mall. O nișă într-o nișă premium. O mini-decapotabilă premium.

Cu toate acestea, dacă nu e să o cumperi tu (și probabil va fi genul de mașină cadou) poate fi o mașină tare. Așa că hai să vedem cât de repede poți încărca o mașină decapotabilă cu o ladă de bere, coșuri cu fructe, cizme de cauciuc etc… și o gagică cu gura mare. Aveți mai jos patru clipuri cu experimentul descris în interpretarea mea și apoi a lui Claudiu David, pilot și instructor BMW.

 

Tentativa mea din două unghiuri:

Filmată din mână de către Marian:

De pe ventuza din mașină:

Și să-l vedem acum pe Claudiu David înghițind o porție din propria vitamină:

Din nou cu camera din mână:

Și apoi de pe ventuză:

Filmările din mână sunt 3D, însă am dezactivat opțiunea pentru că nu se vede decent pe YouTube. Caut o soluție și revin. Între timp faceți-vă rost de ochelari anaglifi sau monitoare ori TV 3D.

Nu uita să dai like, +1 sau tweet!

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

  1. Daca e sa acord o nota la aceste videoclipuri, as acorda nota 5. Nici masina nu imi place , mica si spatiu mic atit la portbagaj cit si la pasager si sofer.

  2. salut, george!

    am incercat sa iti trimit un e-mail si am fost avertizat ca a fost receptionat drept spam.
    am modificat textul conform sugestiilor, insa cred ca nici de data asta nu a ajuns.

    te rog sa-mi confirmi daca ai primit mesajul.
    multumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.