Categorie: Auto

VIDEO Mini Paceman Cooper S – piticul atomic e acum obez dar tot isteric

Mini Paceman Cooper S www.buhnici.ro

Dar, e obezul căruia îi stă bine cu ceva kilograme în plus, gen Zach Galifianakis. Şi e la fel de nebun cu cei aproape 200 de cai putere din dotare. Şi consumă la fel de mult ca Zach la prânz şi cină la un loc. Stomacul e mic şi va cere să-i faci un plin la fiecare 3-400 de kilometri.

Puţini au auzit de Paceman, mai ales că Mini s-a consacrat doar prin maşini… mini. Paceman nu e altceva decât un Cooper mai mare, cu interior identic şi aceeaşi motorizare.

E plin de caracter, e distractiv pe serpentine şi uşor de condus în oraş. E un cult car modern, înălţat pentru bordurile bucureştene şi cu vizibilitate proastă ca s-o atingi constant pe la colţuri. Și mai are și alte defecte fenomenal de atrăgătoare. Le vedem în clipul video. În al doilea o să afli că motorul se mai trezește vorbind cu tine în accent britanic.

Pentru cât oferă e destul de scump, dar, ce maşină ai mai văzut tu care să-ţi vorbească şi să îţi arunce peştişori din acvariu dacă eşti prea agresiv. Nu uita, primeşti puncte de fiecare dată când pleci ca bezmeticu’ de la semafor şi când tai curba ca ”Giany Piteşteanu” pe Valea Oltului. Dar mai bine hai să vedem și butoanele de la bord, adică sistemul multimedia Mini care face deja o carieră frumoasă pe toate modelele Mini.

Nu face banii dacă ești tipul chibzuit dar nu acesta e scopul lui în viață. Nu va bate pe nimeni la liniuțe și nici la consum. Dar sigur va întoarce priviri. Și te va face să te simți cool. Ca atunci când ai luat hotărârea să pleci în jurul lumii cu banii de casă. Pentru că tu vrei o senzație sau mai multe pe care să le iei cu tine… dincolo.