VIDEO Microsoft Surface Pro – prima super-tabletă pe care nu ți-o iei

Microsoft Surface Pro

Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tabletă. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat într-o tabletă premium. Totul este de cea mai bună calitate atunci când o privești și e normal să fie așa. Competiția e dură la vârf, unde țintește. Treaba devine serioasă când începi să butonezi. Așa descoperi prima tabletă care depășește orice în competențe. Te vei convinge de asta în testul meu video dar am și două întrebări cheie la final:

1. De ce oare nu se importă la noi?
2. Dacă ai avea 700E, ce ți-ai lua? Surface Pro sau iPad Air?

Ultimele articole

Articole recomandate

76 Comments

 1. Salutare,

  Sunt unul dintre fericitii care poseda Surface PRO echipat complet chiar din primele zile de lansare si ma intreb ce poate da PRO 2. Asa cum s-a mentionat este o forta ascunsa intr-o tableta.

 2. Ai deprinderi comuniste, blochezi comentariile pe youtube. Nu suporti critica nu prea ai ce cauta in domeniul it. Foarte multi in afara au emisiuni de it si niciunul nu blocheaza comenturile.

  • Asta cu deprinderile comuniste o au cei care își imaginează că totul e gratis. Dacă tu nu vei mai intra deloc pe blog pentru că poți comenta pe YouTube, eu din ce mai fac bani? Crezi că aceste clipuri cad din cer așa cum le vezi? Sau poate preferi să transform canalul YouTube într-unul cu abonament. Plătești? Pun pariu că nu plătești nimic din ce vezi pe calculator dar înjuri când filmul e prost sau muzica slabă. Sau poate mă înșel, alexxx!

 3. Da este o tablet extra ordinara nici apple air 2 nui poate face fata la functiiel
  care le indeplineste deoarece daca lucrezi intro companie ii clar ca cun ios nu
  o sa poti lucra asa usor ca cu un windows pro.Si iara jocuri ce va jucati pe pc-urile
  voastre o sa va puteti juca si pe Surface pro 3 deoarece sunt mai multe modele de surface pro 3
  variantele de procesor
  i3
  i5
  i7
  iara placile video sunt si modele cu placi video dedicate si intregrate asa ca apple no sai poat face fata in veci din cauza sistemului si al pretului care nu merita .

 4. Nu sti ce sa gandesti,esti dus de nas precum majoritatea.Voi nu stiti cum trebuie sa se auda muzica,cum trebuie sa se vada un TV,o masina,o casa,etc.Luati de bune prostiile de la TV si pe prostiile scrise pe internet.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.