Categorie: GADGET

VIDEO – Microsoft Surface Book – E altceva!

Microsoft_Surface_Book_Review_Buhnici1

E altceva decât mă așteptam. Este probabil rezultatul a foarte mulți ani de muncă din partea unei companii care lansează primul său laptop. Bine, este tot un hibrid, dar asta nu ne surprinde în anul de grație 2016. De câțiva ani Microsoft face tablete bune cu Windows iar acum duce acest produs ceva mai departe. Nu trebuie tratat cu mănuși e drept, însă nici nu e frumos să aruncăm cu pietre, doar pentru că e scump.

Configurația care a ajuns la mine costă doar 10.000 lei. Și nici nu este cel mai puternic. Dacă merită banii sau nu, asta e cu totul altă discuție. Dacă îi ai și vrei cel mai cool laptop/tabletă de pe piață, atunci probabil că da.

În apărarea lui, are totuși o configurație potentă. Avem un Core i5 de ultimă generație, 8 GB DDR4, un SSD rapid de 256 GB și o placă video dedicată GeForce 940M. Nu este în tabletă, ci în tastatură. Ah, și două baterii, una în tabletă și desigur una în tastatură. Dacă îl vei folosi pentru vizionare de conținut multimedia sau web browsing cel mai probabil vei ajunge la 8, poate chiar 10 ore de utilizare. În plus, atunci când vrei să te relaxezi poți juca și un joc decent. Nu la rezoluția maximă a ecranului și cu ceva detalii medii.

Nu a fost gândit pentru gaming însă apreciem faptul că poate rula un joc. V-am zis mai devreme, nu aruncați cu pietre. E un produs nou, frumos și extrem de bine construit. La fel ca și o mașină premium vei plăti în plus pentru materialele folosite, faptul că e decapotabilă și eventual și pentru că nu consumă benzină. Doar curent. Voi ce spuneți despre el?