Categorie: GADGET

VIDEO – Microsoft Lumia 950 – Hello, Windows Hello!

Microsoft_Lumia_950_review_buhnici_windows_hello

Una din funcțiile utile și interesante de pe Lumia 950 și 950XL, al cărui review îl găsiți aici, este Hello, sistemul de recunoaștere al iris-ului. Adică partea colorată a ochiului tău. Îl poți folosi atât pentru deblocarea telefonului cât și pe post de autentificare în diverse aplicații și conturi. Cum ar fi cel de mail de la serviciu. Nimănui nu îi place să tasteze parole complicate pe telefon, unde mai pui că nici nu le mai ții minte câteodată.

Lăsând la o parte funcțiile interesante ale lui Lumia 950 este bine să știi că nu diferă chiar atât de mult față de frățiorul său mai mare, Lumia 950 XL.

E mai mic, are aceeași rezoluție mare a ecranului, tot 3 GB RAM, tot 32 GB stocare cu suport pentru card microSD, tot camera aceea frumoasă de 20 Megapixeli și chiar și aceeași conectivitate USB-C, WiFi, LTE și Bluetooth.

Diferă puțin la procesor, așa cum diferă LG G Flex 2 de LG G4. Ba chiar aș putea să spun că are o autonomie puțin mai ridicată, chiar dacă bateria este totuși mai mică. Sincer, îmi oferă mai multă încredere camera de pe spate. Nu are o protecție atât de mare din sticlă iar șansele ca aceasta să se fisureze sunt mai mici decât la 950XL. Presupunem însă că și tu, la fel ca și mine, ai grijă mare de telefonul tău.

Tu ce părere ai? Pe care dintre ele îl preferi și de ce?