Categorie: GADGET

VIDEO A2B Metro – Visul oricărui hipster serios!

Adică și al meu. În anumite zile… A2B Metro este cea mai tare bicicletă electrică pe care am văzut-o. După un test de anduranță de o lună și câteva sute de kilometri în oraș, m-a făcut să îi cunosc mai bine și să îi înțeleg mai puțin pe colegii mei de trafic, șoferii. De tolerat un scuter, ne mai descurcăm. Dar o bicicletă care demarează prima de la semafor, n-ai să vezi. Claxoane disperate ca în luna de test nu am primit. Toți m-ar fi vrut pe marginea bordurii sau pe pista de biciclete.

a2b

Am încercat să le fac pe plac, deși la 30 kmh o bicicletă de 30 de kg este un vehicul prea greu și prea rapid pentru trotuar. Am renunțat după primele borduri, gropi și pietoni neatenți. Nu m-am urcat pe bicicleta electrică pentru o plimbare de duminică ci chiar pentru transportul de zi cu zi. Hai să vedem ce alte avantaje și dezavantaje am descoperit alături de un prieten foarte motivat. Mihai Marcolț este primul român care și-a cumpărat o mașină electrică și printre puținii care cred într-o afacere cu mijloace de transport electrice cum sunt și A2B Metro.

BONUS două clipuri brute făcute de pe camera pusă pe cască. Ieșirea complicată din casă și navigarea orașului cu denivelări, gropi și o cursă cu un biciclist ”analogic” :)) cu care m-am împrietenit.

Pentru că e fan www.buhnici.ro și vrea să facă și o afacere, Mihai oferă o reducere de 10% din prețul de listă oricărui citior al blogului. BONUS încă 5% dacă aveți permisul de conducere suspendat. Da, așa am început și eu un test de o lună, tot din cauză de permis.

Mihai zice: ”Poti sa mai spui si ceva de genul: ‘pentru cei care isi doresc foarte mult o astfel de bicicleta dar nu au bani pentru un exemplar nou ne pot contacta pentru a le comunica preturi si disponibilitate pentru biciclete foarte putin rulate in regim de drive-test la diferite expozitii/evenimente’, pentru acestea preturile sunt undeva la jumatate fata de pretul de lista.”

Puteți vedea bicicletele aici.