VIDEO Mercedes CLA – baby CLS or what?

Despre CLA nu poți să spui că e fioros, agresiv, masiv sau luxos. Poți să îi spui simpatic. Ăsta e cuvântul. Arată ca un CLS dar mai mic, de-asta i se potrivește cuvântul.

cla

CLA nu e altceva decât un sedan compact cu formă de coupe. Adică nu e confortabil ca un CLS sau un Merc mai mare, ci se conduce exact ca un A-Klasse. Suspensii dure, motoare mici într-un pachet sexy-simpatic la preț de C-Klasse și Seria 3. Noi am testat motorul de 1,6 litri 150CP. Motor mai talentat în țipăt decât la alergat și consumuri ”normale”. La condus agresiv în curbe, CLA nu mi-a dat senzația că este o mașină sigură, spatele îi fuge parcă prea ușor, deși e tracțiune față. Cutia în 7 trepte e bună și e tot timpul atentă la cum calci pedala de accelerație. La interior e tipic și nu prea. Ai colecția de butoane de la sistemul audio și handsfree, tipic Mercedes. Pe de altă partea, în partea de jos a bordului ai ceva plastic tare, deloc tipic Mercedes. Acum, te lăsăm cu testul.

Ultimele articole

Articole recomandate

152 Comments

  1. Salut, detin un CLA 45 AMG 2014 360 CP si vreau sa subliniez faptul ca este cu totul alta masina. Nu se compara cu CLA 200 sau 180 CDi. Finisajele si atentia la detalii este mult mai mare, ca si pretul de altfel.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.