VIDEO – Mercedes B180cdi – R-Klasse pentru începători

Ştii cum e când te pui pe căutat maşini: asta-i prea urâtă, asta-i pentru pensionari, o să râdă vecinii/prietenii de mine dacă mă văd cu maşina asta? Criterii eliminatorii suplimentare pe lângă consum, costuri, etc. Iar B-Klasse, face o treabă a naibii de bună pentru derutarea tuturor. Nimeni nu ştie din clasa cui face parte maşina asta. Dar cert e că arată suficient de bine (vezi R-Klasse) cât să îi iei prin surprindere pe toţi.

Super-eroii tăi vor fi bucuroşi dacă îi vei duce în fiecare zi la şcoală într-o maşină plină de gadgeturi, dar pe care o vor sabota rapid cu pantofii lor micuţi şi drăgălăşi. Trebuie să transformi bancheta din spate într-un perimetru supravegheat 24/7, ca nu cumva pielea fină să aibă de suferit din cauza super-puterilor celor mici.

Pentru luxul familiei tale, preţul minim pe care-l plăteşti este de aproape 25.000 de euro. Primeşti destule dotări standard, însă nu suficiente pentru agentul care îţi aranjează dosarul de leasing. Lista e lungă şi cuprinde şi lucruri banale, oferite gratuit de alţi constructori. Da, despre preşuri vorbesc. Cel mai echilibrat motor este cel de 1,8 litri diesel, nu are cai mulţi, însă cuplul de 250 de NM este perfect pentru drumurile lungi dintr-un cartier în altul al Bucureştiului.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

31 Comments

 1. Super frumoasa masina, imi place la nebunie … nici la vechiul model nu ce sa ii reprosez

  Pt George: ai schimbat putin formatul review-urilor, alternezi mersul in masina cu prezentarea exterioara/pe loc. Frumos

 2. Frumoasa si masina asta, insa am vazut un R klasse expus, si am ramas socat de ce am vazut inauntru. Niste dotari superbe, piele, materiale de calitate, totul venea perfect, aliniat la fix, construit exact in jurul tau.

 3. in bani astia nu sar merita un opel insignia ful 4×4 benzina 160 cp su motorina?Inteleg ca e mercedes dar si isignia ar fi ceva clitate intrior calumea.Multumesc

 4. Referitor la klasa r am vazut si eu unul la 100 000 euro (full diplay uri 4 avea era crima interior masaj racire scaune fata spateetc)4×4 era capac un s klass gigant interior

 5. Ai uitat sa zici ”fara start-stop pe diesel” si display-ul era ok daca intra in bord. In schimb mi-a placut remarca ”e o masina faina”, tine-o tot asa ca faci treaba buna.

 6. George, tu o sa fii tatic in scurt timp, ce masina tintesti ? si ce masina detii in momentul de fata ?

  Acest Merc este ok ca masina de familie, dar nu toti ne permitem masini de peste 20.000 euro.

 7. E ok masina…. As vrea sa te intreb cand faci un test cu o alfa romeo giulietta Quadrifoglio????… Chiar as fi interesat de o asemenea masina… Faci treaba buna, succes in continuare!!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.