Categorie: Auto

VIDEO – Mercedes B180cdi – R-Klasse pentru începători

Ştii cum e când te pui pe căutat maşini: asta-i prea urâtă, asta-i pentru pensionari, o să râdă vecinii/prietenii de mine dacă mă văd cu maşina asta? Criterii eliminatorii suplimentare pe lângă consum, costuri, etc. Iar B-Klasse, face o treabă a naibii de bună pentru derutarea tuturor. Nimeni nu ştie din clasa cui face parte maşina asta. Dar cert e că arată suficient de bine (vezi R-Klasse) cât să îi iei prin surprindere pe toţi.

Super-eroii tăi vor fi bucuroşi dacă îi vei duce în fiecare zi la şcoală într-o maşină plină de gadgeturi, dar pe care o vor sabota rapid cu pantofii lor micuţi şi drăgălăşi. Trebuie să transformi bancheta din spate într-un perimetru supravegheat 24/7, ca nu cumva pielea fină să aibă de suferit din cauza super-puterilor celor mici.

Pentru luxul familiei tale, preţul minim pe care-l plăteşti este de aproape 25.000 de euro. Primeşti destule dotări standard, însă nu suficiente pentru agentul care îţi aranjează dosarul de leasing. Lista e lungă şi cuprinde şi lucruri banale, oferite gratuit de alţi constructori. Da, despre preşuri vorbesc. Cel mai echilibrat motor este cel de 1,8 litri diesel, nu are cai mulţi, însă cuplul de 250 de NM este perfect pentru drumurile lungi dintr-un cartier în altul al Bucureştiului.