VIDEO Mazda 3 MPS – racheta albă!

Racheta albă
Pământ dintre stele
Copilărie zburând
Racheta albă
A vieții mele
Ia-mă de pe pământ!

La la la!!
La la la la la la, la la la la la la la!! [x2]

Cu versurile copilăriei în minte mă învârt în jurul mașinii sport compacte care m-a speriat la testul de acum doi ani. Între timp eu m-am mai domesticit, însă Mazda 3 MPS s-a încăpățânat să vină tot cu exagerări în talon. 260 de cai putere din 2300 de centimetri cubi. Un volum echivalent probabil cu spațiul ocupat de bancnotele de un leu pe care le-ai folosi la plata impozitului exagerat. Între timp și benzina a ajuns mai scumpă decât laptele UHT de import sau berea germană, iar MPS-ul era un bebeluș bețiv. Ce s-o fi schimbat între timp?

Așa că nu îți mai rămâne decât să fii extravagant, egoist și nesăbuit. Cumpără-ți Mazda 3 MPS pentru că ție nu îți pasă de nimic altceva decât de senzații. Până ajungi acasă, fata nici nu va bănui că salariul tău se duce tot pe rata de leasing, asigurare și benzină. Dacă se mulțumește doar cu o declarație și o îmbrățișare, ea e aleasa.

Ultimele articole

Articole recomandate

31 Comments

 1. buna ziua de sistemul audio bose si de subwooferul din roata de rezerva nu ati zis nimic din ce am citit pe forumuri toti se plang ca bazaie daca il dai putin mai tare si ca e foarte prost

 2. Ca de obicei, foarte multe informatii incorecte (unele chiar aberante) in acest review.

  … „o masina sport are 4, maxim 5 viteze” ?! WTF?! Ce masina sport, de strada, ai vazut tu cu 4 viteze? De fapt, mai exista vreo masina, orice masina, cu mai putin de 5 viteze?

  • @Nume – deși ești un anonim (cel mai probabil un adolescent fără permis), te îndrum să citești mai mult despre mașinile WRC spre exemplu. Eu mă refeream la mașinile sport de competiție. Sportul este definit de o activitatea de performanță, nu de liniuțe la semafor.

 3. salut

  un review foarte interesant,insa vreoiam sa intreb daca ai condus lancer ralliart pana acum si daca da cum ti s-a parut in comparatie cu aceasta deoarece fac p[arte din acelasi segment,
  sau poate vei face un review tot la fel de interesant la ralliart?

 4. pt Mitra Rares.. jantele de pe masina din clip nu sint jantele de MPS, MPS vine cu 18″

  R32 costa cu circa 6000euro mai mult decit MPS deci e usor alta clasa.
  GTI este sub MPS cam la orice, inclusiv la calitatea materialelor

  ca feeling sportiv intradevar MPS e un dric rigid fata de Megane RS care insa e in alta clasa, MPS se compara poate cu Clio 197

  Ma mir care nimeni nu a spus nimic de Type R care desi usor obosit ca generatie este inca un etalon in clasa hothatchurilor..

 5. Interesant testul tau dar sa sti ca au devenit obisnuinta cutiile cu 6 viteze, nu stiu unde ai vazut tu masini sport cu 4-5 viteze. Probabil cu 5 mai sunt dar cu 4 poate acum 30 de ani, probabil ai spus asa din greseala.
  In rest numai de bine, poate faci un test cu Nissan Juke 1.6 117 CP, as fi tare curios sa vad ce parere ai.
  O zi buna

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.