VIDEO Dă din mâini… pe Samsung Galaxy S4 cu Air Gesture

Ce merge mai repede? Să dai cu degetul rapid pe ecran ori să ventilezi gentil aerul cu palma pe deasupra ecranului? Răspunsul e la fel de clar ca atunci când te întrebi dacă merită ca televizorul să răspundă la comenzi vocale ca ”dă mai tare, și mai tare, și mai tare…”. Samsung zice că e de bine să dai din mâini că nu o să vrei să atingi ecranul cu mâinile murdare de făină în timp ce derulezi rețeta de sarmale de pe net. Eu zic că poate fi valabilă și la toaletă, în anumite momente, dar mai departe de atât? Decide tu.

Important e că vedem astfel de tehnologii introduse pe un smartphone. Eu sunt interesat ca Samsung să le ofere dezvoltatorilor de aplicații acces la acești senzori ca să facă aplicații, jocuri sau funcții noi. Cum ar fi să poți transforma telefonul într-un mouse virtual sau joystick deștept care să controleze un joc de pe televizor. Pentru început…

Nu uita să dai like!

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

  1. Bună ziua am achiziționat de curând un tel.Samsung S 4 dar de ceva timp senzori nu mai functioneaza adică dacă suna cineva și nu aud când ridic tel.nu mai vibrează sau dacă suna tel.si îl I torc cu fata în jos sa îi opresc sonorul nu merge.Imi puteți spune va rog dacă resetez tel.isi poate reveni.Multumesc frumos.

  2. salut vreu sa stiu si eu cum pot sa rasp la un apel video pe samsung glaxi s4 pe facebook de daca primesc apelul si rasp nu il pot vedea pe ceel care ma apelat zim si mie ce trebuie sa fac

  3. Salut. Stiu ca suntem aproape in 2016 insa de curand am achizitionat un s4. Mie nu ini arata notificarile atunci cand tel este blocat si cand trec cu mana pe deasupra lui. Imi arata numai ora. Nu si daca am mail nou sau mesaje sau apel. Am vazut in video ca si daca nu ai notificari ar trebuii sa iti arate si ca ai 0. Si pe site-uri nu imi navigheaza in sus si in jos tot prin gesturi … daca imi puteti spune va rog ce setari ar trebui sa mai fac as fi foarte bucuros. Va multumesc frumos anticipat!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.