VIDEO BMW M6 Gran Coupe – Insert text here

BMW_MPower_Media_Event_020615_f.D_Kalamus_D3S_1191

Aș vrea să plâng… Dar nu pot. Sunt prea ocupat cu munca. Visez să devin milionar înainte de 30. Număr cu nerăbdare ultimii cinci ani până la pragul psihologic. Vreau un M6 Gran Coupe ca mașină de familie și fâțâială până la ferma de prepelițe care sper să mă îmbogățească. Am deja un plan de listare la bursă și o întâlnire peste o lună cu un VC mare. E și ăsta un start-up. Aștept doar să treacă panică de pe bursa din China.

Cât de bun este M6? Atât de bun încât să inventezi cuvinte noi. Ultima perlă este ”dinamicitate”. Chiar dacă are 560 de cai-putere e la fel de confortabil precum un sedan din segmentul C. Dar, dacă apeși butonul M devine o bestie capabil să adune asfaltul grămadă precum o fac eu cu covorul atunci când alerg spre ușă ca să preiau comanda de pizza.

Cred că și un începător ar putea să conducă mașina asta și să îi scadă pulsul atât de tare încât să ajungă la brahicardie. Este mai iertătoare decât un preot la spovedanie. Nu te țin mult de vorbă pentru că știu că e un test pe care-l aștepți cu drag.

PS: Launch Control nu a mers pentru că mașina era deja ”înfierbântată”. E un feature.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.