VIDEO – Logitech UE Boom – Probabil cea mai bună boxă cu Bluetooth

logitech-ue-boom

E mai plinuță decât colegele sale de breaslă. E mai puternică. E mai inteligentă și mai și vorbește cu tine când știi să îi apeși butoanele care trebuie. Are o voce suavă dar puternică și un timbru vocal care ar face-o invidioasă pe orice prezentatoare de radio. Știe să se îmbrace mai diversificat și se împrietenește cu orice dispozitiv cu Bluetooth. Nu face mofturi nici la dispozitivele fără Bluetooth iar cu acestea relația este și mai apropiată. Cablul e de vină.

O cheamă Logitech UE Boom, UE fiind prescurtarea de la Ultimate Ears, un fel de a spune eu sunt cea mai bună pentru tine. Cumpără-mă, simte-mă, testează-mă și prezintă-mă. E mai dolofană așa de felul ei și nu o treci pragul buzunarului de la rucsac la fel de ușor ca pe celelalte surate însă merită experiența cu ea. Nu trebuie să te porți prea frumos cu ea că nu se supără. Poți să o duci la plajă, pe munte, să îi arunci cu nisip în difuzoare și să o și stropești. Îi place și apa însă cu măsură că nu are costumul de baie la ea. Mai apoi îți mai face și capul pătrat că și-a stricat părul.

Doamnelor și domnilor. Logitech UE Boom.

Ultimele articole

Articole recomandate

18 Comments

  1. Încă sunt mulțumit de BlackBerry Mini Stereo Speakers, am dat ceva bănuți pe ea, dar e geniala , inclusiv cu suportul gen car kit care funcționează impecabil și pus pe centura de siguranță :) M-ar tenta gadgetul de la Logitech de folosit outdoor

  2. Salut George,

    În testele făcute de unii pasionați JBL charge 2 + este peste UE. Dacă vrei o experiență adevărata recomand JBL XTREME. Este revelația momentului.

  3. Foarte frumoasa si puternica boxa – insa sa fim seriosi , nu merita 1000 RON (250Eur) asemenea produs . Deja pentru suma respectiva poti cumpara microsisteme si alte solutii HiFi audio . Frumos review . Dormi un pic – imi pari obosit . Daca e nevoie te mai ajutam si noi cititorii pasionati cu cate un review .

  4. Eu detin un JBL Charge 2 iar un coleg are aceasta boxa. Le-am comparat, si ambele suna la fel de bine, dar, JBL-ul are joasele mai bune, pe cand UE parca e mai ok la inalte. Acum depinde de gusturile fiecaruia. Ambele au aceeasi dimensiune, si aceeasi greutate.

  5. Un review la Harman Kardon Onyx STUDIO aveti in plan ? Pe site-uri de review-uri din afara am gasit-o cu titulatura ,,the best portable speaker under 250$”. Eu zic ca merita aruncata o privire

  6. Presupun ca stii ca bose face sisteme scumpe si proaste nu? ei investesc multi bani ca sa sune cum ii place omului, adica mult prea mult bas si tot sunetul reglat sa sune comercial. un sistem bose mediu de casa ajunge la 5000 ron dar e un gunoi pe langa ce sistem hifi poti lua cu banii astia :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.