Categorie: GADGET

VIDEO – LG G Flex 2 – Performanță și confort pentru palma ta

LG_G_Flex2

Am putea spune că prima versiune de LG G Flex a fost un test. LG nu știa exact care este dimensiunea optimă pentru un astfel de smartphone așa că a mers pe o diagonală de 6 inci. Era greu de ținut în mână dacă nu aveai 2 metri înălțime și parcă acea curbură a ecranului mai mult te încurca. În plus, nu putea fi considerat un telefon de top cu configurația indecentă pe care o avea.

LG G Flex 2 și-a spălat păcatele. Vine cu un ecran mai mic și curezoluție mai mare, mai ușor de ținut în mână, și cu o performanță de top. E drept, procesorul Qualcomm 810 se încălzește puțin (e chiar fierbinte dar nu gătește un ou) însă nu trebuie să îți faci griji din privința asta. Interesant este faptul că memoria RAM este dependentă de capacitatea de stocare. Cel cu 16 GB vine cu 2 GB RAM iar cel cu 32 GB vine cu 3 GB. Ia-l pe cel cu 3 GB, se mișcă ceva mai bine.

Și camera foto a primit o serie de îmbunătățiri mult așteptate ca focalizarea cu laser și stabilizarea optică de imagine. Ce mai, e un telefon cu totul nou. Unul dintre cele mai interesante aspecte este capacul din spate care deține aceleași proprietăți de regenerare ca și la versiunea anterioară. Astfel, zgârieturile mici care se produc în buzunar sau pe masă nu sunt atât de vizibile. Și eu sunt curios însă ce se întâmplă cu aceste proprietăți de self-healing după un an de utilizare continuă.

Review-ul video de mai jos ar trebui să te lămurească complet în ceea ce privește decizia de achiziție a acestui telefon. Dacă am omis ceva, sau ai și alte curiozități nu ezita să îmi lași un comentariu. Aici. Pe blog.

Următoarele clipuri sunt tot despre LG G Flex 2, mai exact despre lucrurile pe care le poți face cu acesta. Desigur, în viziunea lui Max, despre care știm că este cel mai inventiv coleg al nostru.