VIDEO – LG 34UC98 – Un monitor în loc de două, sau trei!

lg_34uc98_review_pret_monitor_ultra_wide_amd-freesync

Dacă ești un utilizator mai pasionat de PC, sigur ai un ”fetiș” similar cu al meu. Două, poate chiar trei monitoare pe un singur birou. Ca să nu pierzi nimic, nici „noutățile„ de pe Facebook, nici meciurile de la pariuri. Scuze, știu că ești foarte muncitor și vrei trei prezentări și trei Excel-uri simultane pe același ecran. Pentru productivitate. Ori poate vrei să vezi un film fără benzile acelea negre enervante. Da, multe din filmele de cinema sunt filmare în format 21:9 dar sunt adaptate în 16:9 pentru ecranele de acasă sau unde sunt proiectate.

Orice tip de utilizator ai fi vreau doar să te uiți la un monitor Ultra-Wide atunci când ești într-un magazin de electronice. Nu neapărat acesta pentru că nu e pentru toată lumea. Nu e chiar cel mai ieftin însă motivele sunt justificate. Are cea mai bună conectică din câte am văzut. Îl poți lega la aproape orice digital, ori prin HDMI sau DisplayPort ori chiar prin Thunderbolt. Are două chiar.

Ok, sunt impresionat de caracteristici însă are și câteva minus-uri. Piciorul se poate regla pe înălțime dar nu se poate roti și parcă mi-aș dori asta. Nu e chiar foarte stabil pe masă, se mișcă puțin chiar și atunci când tastezi mai furios. Dar nu mai bine vezi review-ul de mai jos? :)

Ultimele articole

Articole recomandate

27 Comments

 1. Salut George! Am in întrebare…
  De ce nu faci reviewuri si la telefoane chinezești? Sunt câteva modele care au super-specificații! Chiar eu știu 2-3 modele care lasă in spate galaxy s7 la design si specificați.
  De ex. sunt câteva videoclipuri pe YouTube ” top best 10 smartphone china”
  Ex: xiaomi, one➕3, Redmi etc
  Mersi
  Bafta multă in continuare!

 2. Salut George

  ”Piciorul nu se poate regla pe înâlțime și parcă” totuși eu l-am văzut ridicat și coborât.
  Cred că s-a strecurat o mică greșeală neintenționată. : )

  Am studiat cu interes multe ,,episoade” despre mașini și chiar din zona de gadget – uri,
  făcute bine, de tine. Felicitări pentru ceea ce faci.

 3. George îmi poți explica și mie un inconvenient pe care îl am la monitorul computerului? Monitorul este un model Samsung S24F350 de 24” (nu ultra-wide dar wide…) Am două posibilități de conectare una cu cablu VGA iar cealaltă cu cablu HDMI. Le-am încercat pe amândouă și am observat o diferență: cu cablul VGA imaginile umplu toată suprafața monitorului pe când cu cablul HDMI imaginile umplu doar o parte din suprafața monitorului rămânând fâșii negre cam de 1 cm pe margini. În ambele cazuri rezoluția a fost setată pe maxim 1920 x 1080.

 4. Stiu ca e putin cam offtopic dar asta e. M-am uitat la telefonul Blackview ultra plus si mi-a placut cum arata , specificatiile si mai ales pretul. As vrea sa il cumpar dar nu prea stiu cat de buna este firma asa ca iti cer o parere

 5. Salut.

  Am detinut monitorul acesta timp de 10 zile apoi l-am returnat. Pretul de achizitie a fost 3400 lei. Nu am fost foarte multumit de calitatea display-ului; sunt mai pretentios. :)
  O corectie vizavi de review-ul tau, rezolutia este de 3440×1440.
  Interesant este predecesorul sau, lg 38uc99. 38 inch si… 3840×1600. O rezolutie mult mai reusita si foarte aproape de 4k in raport 21:9.

  • P.S. Ce pacat ca nu se „respecta” comentariile. Chiar nu sunt curios de cei care nu stiu sa-si aleaga un telefon sau li s-a stricat frigiderul. Nu-l „alterati” pe George :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.