Categorie: GADGET

VIDEO – LG 34UC98 – Un monitor în loc de două, sau trei!

lg_34uc98_review_pret_monitor_ultra_wide_amd-freesync

Dacă ești un utilizator mai pasionat de PC, sigur ai un ”fetiș” similar cu al meu. Două, poate chiar trei monitoare pe un singur birou. Ca să nu pierzi nimic, nici „noutățile„ de pe Facebook, nici meciurile de la pariuri. Scuze, știu că ești foarte muncitor și vrei trei prezentări și trei Excel-uri simultane pe același ecran. Pentru productivitate. Ori poate vrei să vezi un film fără benzile acelea negre enervante. Da, multe din filmele de cinema sunt filmare în format 21:9 dar sunt adaptate în 16:9 pentru ecranele de acasă sau unde sunt proiectate.

Orice tip de utilizator ai fi vreau doar să te uiți la un monitor Ultra-Wide atunci când ești într-un magazin de electronice. Nu neapărat acesta pentru că nu e pentru toată lumea. Nu e chiar cel mai ieftin însă motivele sunt justificate. Are cea mai bună conectică din câte am văzut. Îl poți lega la aproape orice digital, ori prin HDMI sau DisplayPort ori chiar prin Thunderbolt. Are două chiar.

Ok, sunt impresionat de caracteristici însă are și câteva minus-uri. Piciorul se poate regla pe înălțime dar nu se poate roti și parcă mi-aș dori asta. Nu e chiar foarte stabil pe masă, se mișcă puțin chiar și atunci când tastezi mai furios. Dar nu mai bine vezi review-ul de mai jos? :)