VIDEO – Lenovo Yoga Book – În sfârșit ceva diferit!

lenovo_yoga_book_pufuleti_review_buhnici

Câteodată stau și mă gândesc la același lucru ca și tine: parcă nu mai găsesc nimic nou, nimic deosebit. Tehnologia avansează din ce în ce mai puțin, noutățile sunt mai rare și gadget-urile bune sunt la fel de scumpe. Cel puțin două dintre afirmațiile de mai sus sunt corecte.

Îmi trece repede pentru că prin pe mână câte un produs de nișă cum îi spunem noi. Unul care nu poate fi comparat direct cu vre-unul de la concurență. Nu pentru că ar fi mai bun, dar concurența nu are un astfel de produs. 

Aici mă gândesc la Lenovo Yoga Book. Sigur, seamănă cu altele dar în același timp este cu mult diferită. Au mai existat concepte, sunt sigur, însă acesta e un produs real pe care îl poți cumpăra din magazin acum, dacă vrei.

Este un laptop/hibrid/tabletă grafică. Lenovo a luat conceptul de 3 în 1, l-a miniaturizat și a înlocuit tastatura cu o tabletă grafică sensibilă. Poți comuta foarte ușor între ele prin atingerea unui singur buton. Și el de tip touch.

Este foarte mică, foarte ușoară și foarte subțire. Asta înseamnă că nu vei putea rula jocuri sau programe complexe de editare pe ea. Totuși, funcționează cu Windows 10, sau cu Android, depinde pe care o vrei, și are o autonomie de invidiat. Cu mult peste ce aș fi vrut de la un gadget cu aceste dimensiuni.

Gata cu vorbăria, vă invit să vedeți review-ul complet. Merită. Mie mi-a plăcut mult și aș recomanda-o oricui nu are pretenții foarte mari de la performanță brută.

Ultimele articole

Articole recomandate

44 Comments

  1. Yogabook pe windows are si adaptorul pt usb/otg in pachet?
    Pe varianta pe windows se pot folosi functii de telefonie? Sms macar, sa eventual si convorbiri? Ar fi mai ok androidul dpdv al telefon, navigatie gps, luat notite?

  2. Intre un yoga book si un yoga 710 pe care mi l-ati recomanda. Il folosesc doar pentru muzica, internet si pentru word. Am nevoie sa citesc, in ideea in care va sta pe un suport folosit pe post de caiet. Ma incanta amandoua doar pretul difera, 710 are ecranul mai mare, m-ar ajuta mai mult sau e ok si cel de la yoga book. Va multumesc de ajutor.

    • La ecran diferența nu este atât de mare, pentru scris însă ai nevoie neapărat de o tastatură normală nu una cu touch. Cel puțin pe un laptop. Ambele sunt suficient de puternice pentru ce ai nevoie. Depinde acum de cât de mult vrei să scrii pe el.

  3. Buna seara! Am si eu aceasta tableta versiunea cu Windows si am o nedumerire. Nu reusesc inca sa scriu pe tastatura si sa afiseze pe display.Nu stiu unde sa mai umblu,prin ce setari,le-am cam luat pe toate la rand.Imi puteti explica si mie ce am omis,va rog? multumesc.

  4. Salut, George ! Am o intrebare, cum se comporta cel pe windows la utilizare normala? (Filme, internet si office) Am nevoie de un laptop compact pe care sa il folosesc pentru excel/access/ppt si poate putin word, in rest doar internet si nu stiu exact ce model ar fi mai bun. As vrea sa nu dau mai mult de 3.000 lei pe el, mai vazusem un Dell de 11.6″ cu 128gb ssd si 4gb ram (seeia inspiron), dar nu stiu care ar fi mai bun. Tu ce parere ai?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.