Categorie: GADGET

VIDEO – Lenovo Yoga Book – În sfârșit ceva diferit!

lenovo_yoga_book_pufuleti_review_buhnici

Câteodată stau și mă gândesc la același lucru ca și tine: parcă nu mai găsesc nimic nou, nimic deosebit. Tehnologia avansează din ce în ce mai puțin, noutățile sunt mai rare și gadget-urile bune sunt la fel de scumpe. Cel puțin două dintre afirmațiile de mai sus sunt corecte.

Îmi trece repede pentru că prin pe mână câte un produs de nișă cum îi spunem noi. Unul care nu poate fi comparat direct cu vre-unul de la concurență. Nu pentru că ar fi mai bun, dar concurența nu are un astfel de produs. 

Aici mă gândesc la Lenovo Yoga Book. Sigur, seamănă cu altele dar în același timp este cu mult diferită. Au mai existat concepte, sunt sigur, însă acesta e un produs real pe care îl poți cumpăra din magazin acum, dacă vrei.

Este un laptop/hibrid/tabletă grafică. Lenovo a luat conceptul de 3 în 1, l-a miniaturizat și a înlocuit tastatura cu o tabletă grafică sensibilă. Poți comuta foarte ușor între ele prin atingerea unui singur buton. Și el de tip touch.

Este foarte mică, foarte ușoară și foarte subțire. Asta înseamnă că nu vei putea rula jocuri sau programe complexe de editare pe ea. Totuși, funcționează cu Windows 10, sau cu Android, depinde pe care o vrei, și are o autonomie de invidiat. Cu mult peste ce aș fi vrut de la un gadget cu aceste dimensiuni.

Gata cu vorbăria, vă invit să vedeți review-ul complet. Merită. Mie mi-a plăcut mult și aș recomanda-o oricui nu are pretenții foarte mari de la performanță brută.