VIDEO – Lenovo Yoga 3 Pro Review

Lenovo-Yoga-Pro-3

Atunci când ajungi numărul 1 în lume la vânzări de PC-uri poți să te așezi liniștit în fotoliul de lângă șemineu și să spui că ți-ai atins scopul. Ah, stai, în China nu e la modă șemineul. Oricum, îți spui că e momentul să schimbi ceva, setezi alte obiective. În cazul lui Lenovo design-ul era probabil următorul pe lista cu obiective, mai ales că IBM nu le-a dat voie să umble la seria ThinkPad prea mult. Așa a ieșit Yoga 3 Pro, o jucărie cu altă pălărie care s-a inspirat din construcția unor curele de ceas… cele metalice cu zale… Și doar despre asta au vorbit de când au lansat laptopul. Am zis că e cazul să vedem și noi minunăția asta anorexică și l-am luat la întrebări, ca pe orice alt laptop care a trecut pe la noi.

E simpatic, e ușor, e rezistent (asta spune producătorul, nu facem încă teste distructive, încă). E și destul de potent chiar dacă funcționează cu un procesor mai nou de la Intel, un fel de Atom pe steroizi. Spun asta pentru că nu are nici un fel de ventilator în carcasă, este un laptop cu răcire pasivă. Și doar Atom-ul, pardon, Intel Core M era suficient de relaxat și nu se înfierbânta prea tare. E distractiv să lucrezi pe o navă spațială unde nu se aude nici un fel de aer condiționat și lângă tine MacBook Air-ul colegului să curețe praful de pe masă cu ventilatoarele. Da, este într-un fel concurentul lui MacBook Air, dar nu ”aspiră” ca acesta.

După cum am spus, e destul de potent, redă filme în 4K sau 3200×1800, rezoluția ecranului său. Se scrie foarte mișto pe tastatura subțire și ergonomică, vizibilă și pe întuneric, și chiar am putut să mă joc ceva… în Chrome. Hai că o lungim prea mult, așadar vă invit să urmăriți review-ul vestitului și elegantului Lenovo Yoga Pro 3.

Ultimele articole

Articole recomandate

32 Comments

  1. Salut domnule George sunt un băiat de 10 ani si sunt foarte pasionat de IT ,iar dumneavoastră sunteți cel mai bun pe care îl știu.
    Puteți vă rog să faceți un UNBOXING și un REVIEW tabletei LENOVO YOGA 2 PRO.
    Mulțumesc anticipat!!!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.