Categorie: GADGET

VIDEO – Lenovo Vibe Shot Z90 A40 – Cameră foto cu smartphone?

Lenovo_Vibe_Z90_Review_Buhnici

Cred că știe toată lumea că nu mai merită să îți cumperi o cameră foto compactă, nu? Poate doar una subacvatică însă și pentru această activitate avem câteva modele de telefoane ce pot face baie.

Senzorii foto de pe smartphone au devenit atât de performanți încât pur și simplu nu mai merită investiția într-o ”săpunieră” de 500 lei. Mai bine pui această sumă în plus la bugetul unui telefon, care poate fi chiar Lenovo Vibe Shot.

Lenovo Vibe Shot are o configurație hardware mai mult decât decentă, o baterie mare, o construcție și un design ce îmi aduc aminte de iPhone 5. Sau de Xperia Z1,2,3. Are o cameră foto potentă, integrată complet în carcasă. Wow. Deci se poate. Chiar una cu stabilizare optică de imagine. Meniul este la fel, foarte potent, cu o mulțime de opțiuni relevante pentru un utilizator avansat. Există multe camere compacte ce duc lipsuri serioase la meniu.

Ecranul este bun, rezoluție FullHD. Bateria este mare, 3000 mAh. Ce ai mai putea să ceri? Două SIM-uri? Sigur! Slot pentru card microSD? Este! 3 GB memorie RAM? Da!

Chiar dacă îmi place design-ul, mă întreb de ce vine în pachet cu o carcasă rigidă de protecție. Poate pentru că acel spate din sticlă este totuși foarte sensibil? Ar fi fost frumos să vedem asta și la Sony.

Observ un trend aici. Vibe Shot are cam tot ce îi trebuie unui telefon de top, și totuși vine la un preț mai mult decât decent. Merită pe deplin 1600-1700 lei la momentul review-ului meu.