VIDEO – Lenovo ThinkStation P700 – mașină profesională

Lenovo1_ThinkStation_P700

Lenovo construișete PC-uri, laptop-uri, telefoane mobile. Ce nu știați este că Lenovo construiește și tancuri. Numai așa pot să îi spun sistemului care a ajuns la birou, împachetat bine de parcă ar fi gata de război. Lenovo ThinkCentre P700 este un mastodont metalic construit pentru a funcționa ani de zile fără probleme. Sistemul de răcire e gândit ca la carte, separat pentru procesoare și pentru plăcile video. Mai mult, în cazul în care se defectează ceva, cu componenta de schimb lângă tine îți ia 2 minute să o schimbi. Chiar și sursa. Dacă ești în căutarea unei bestii de brand, vezi mai jos un review video.

Cât despre configurație… ei bine limitele sunt destul de sus. Sistemul vine cu 2 procesoare cu 4 nuclee și 8 thread-uri. Două la număr. Mai exact avem 16 fire de execuție și 12 GB RAM. Desigur, sistemul de operare e instalat pe un SSD cu corecție de erori. Ar trebui să îți spun că se pot instala două procesoare cu până la 16 nuclee și 32 fire de execuție fiecare. Și 384 GB memorie RAM. Suficient ca să îți faci de cap cu orie fel de program cunoscut.

Acum, cu atâta putere de procesare primul lucru la care te gândești sunt jocurile. Ei bine, nu merg. Placa video cu care vine PC-ul nu este optimizată pentru jocuri iar dacă îi pui una cu care acestea merg, va folosi maxim 4-8 nuclee din toată distracția asta. Și eventual 16 GB RAM.

Ultimele articole

Articole recomandate

41 Comments

  1. Since eu am un desktop pot sa spun oke si decent cu un i 7 4,4 16 gb ddr 3 si o placa gtx 970 si o duc extrem de bine in editare video si jocuri si tot! + e mult mai practic daca ai avea un laptop si ti-se strica ceva vei plati mult mai mult parerea mea mi-sa intamplat ! multa bafta in continuare!

  2. Inca mai folosesc desktop si nu cred ca am sa pot vreo data sa ma deslipesc de un monitor mare… desi ma bate gandul de ceva timp sa trec pe un macbook pro + thunderbolt display… cred ca va fi ok pt editare foto…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.