Categorie: GADGET

VIDEO – Lenovo ThinkCentre X1 All In One – Mai rapid, și mai ieftin

Thinkcentre X1 AIO hero birdseye shot with keyboard and mouse

Poate te întrebi la ce mă raportez, nu? La un iMac, desigur! Unul de 21.5 inci cu o configurație similară (minus SSD-ul de aici, are în loc un HDD) costă cu vreo 500 lei mai mult decât acest Lenovo X1 All In One.

Bine, bine, dar de ce îl compar cu un iMac, diferă sistemul de operare, nu e același lucru. Poate, însă la nivel de configurație hardware e mai slab, iar un SSD este mult mai rapid, indiferent că folosești Windows sau OSX. Un ecran mai mare, e mai mare oricum l-ai măsura. În plus mai este și rezistent la șocuri. Poți să îl iei și la pumni dacă te enervezi pe excel-ul acela afurisit.

Producătorul l-a gândit pentru birouri, pentru cei care au nevoie de un ecran mai mare de 14 inci și vor să fie cu adevărat mai productivi. Permite și ceva upgrade-uri. Poți schimba memoria RAM, chiar dacă are un singur slot, și chiar și SSD-ul, îl poți înlocui cu unul mai mare și mai rapid. E simplu, dai jos capacul din spate și le schimbi.

În concluzie, mi-a plăcut. E rapid, este upgradabil, ecranul este rezistent la șocuri deși are câteva lipsuri la capitolul luminozitate și contrast. E bine dotat cu WiFi AC, Bluetooth, conectori USB 3.0 și USB prin care se poate alimenta rapid și un iPad, chiar și cu sistemul stins. Îl plus, îl poți folosi ca monitor dacă ai un alt sistem mai puternic sau un laptop pe care îl iei cu tine în fiecare zi.