Categorie: GADGET

VIDEO – Kruger&Matz LIVE 3 – Un smartphone cu pretenții, sub 1000 lei

Kruger&Matz_LIVE3_Buhnici

Nu auzi prea des un brand de smartphone-uri care să nu se lipească chiar așa cum trebuie de limbă. Asta pentru că e polonez și nu chinezesc. Parcă acelea sunt mai ușor de pronunțat. Kruger&Matz au ajuns de ceva vreme și la noi pe piață iar LIVE 3 este primul de la mine de pe blog.

Este… cum să spun, bunicel. Ce aș putea să declar la un telefon de aproape 1000 lei, care mai are ceva rotițe de strâns pentru a ajunge un best-buy. Zona asta de preț este cea mai sensibilă și cea mai populară. 1000 lei pentru un telefon este suma pe care ar scoate-o din buzunar foarte multă lume, așadar, producătorii trebuie să fie mai atenți la acest aspect. O bilă albă pentru Huawei P8 Lite care este exact ce trebuie.

LIVE 3 vine cu un procesor destul de bun, o cameră principală și una frontală mai mult decât decente și chiar cu un display FullHD, o caracteristică puțin aparte pentru zona aceasta de preț. Software-ul lasă însă puțin de dorit. E greoi și aici Android-ul 5.01 este de vină. Vreau un update pentru el, repede. Sunt sigur că un 5.1.1, dacă nu se poate 6.0, ar face minuni la stabilitate și fluiditate.

Da, este un Dual-SIM, pentru că acesta e trend-ul acum. Cel puțin la în jurul sumei de 1000 lei. Am spus cât costă nu? 1000 lei. 999.

Tu ce părere ai despre Kruger&Matz? Ai un produs de la ei? Îmi poți da o alternativă la acest model, nu mă supăr deloc. După cum vezi în imaginea de mai sus, nu sunt cel mai mulțumit.