VIDEO – Kruger&Matz LIVE 3 – Un smartphone cu pretenții, sub 1000 lei

Kruger&Matz_LIVE3_Buhnici

Nu auzi prea des un brand de smartphone-uri care să nu se lipească chiar așa cum trebuie de limbă. Asta pentru că e polonez și nu chinezesc. Parcă acelea sunt mai ușor de pronunțat. Kruger&Matz au ajuns de ceva vreme și la noi pe piață iar LIVE 3 este primul de la mine de pe blog.

Este… cum să spun, bunicel. Ce aș putea să declar la un telefon de aproape 1000 lei, care mai are ceva rotițe de strâns pentru a ajunge un best-buy. Zona asta de preț este cea mai sensibilă și cea mai populară. 1000 lei pentru un telefon este suma pe care ar scoate-o din buzunar foarte multă lume, așadar, producătorii trebuie să fie mai atenți la acest aspect. O bilă albă pentru Huawei P8 Lite care este exact ce trebuie.

LIVE 3 vine cu un procesor destul de bun, o cameră principală și una frontală mai mult decât decente și chiar cu un display FullHD, o caracteristică puțin aparte pentru zona aceasta de preț. Software-ul lasă însă puțin de dorit. E greoi și aici Android-ul 5.01 este de vină. Vreau un update pentru el, repede. Sunt sigur că un 5.1.1, dacă nu se poate 6.0, ar face minuni la stabilitate și fluiditate.

Da, este un Dual-SIM, pentru că acesta e trend-ul acum. Cel puțin la în jurul sumei de 1000 lei. Am spus cât costă nu? 1000 lei. 999.

Tu ce părere ai despre Kruger&Matz? Ai un produs de la ei? Îmi poți da o alternativă la acest model, nu mă supăr deloc. După cum vezi în imaginea de mai sus, nu sunt cel mai mulțumit.

Ultimele articole

Articole recomandate

60 Comments

 1. Salut. Aș vrea să îmi schimb telefonul, acuma am un allview p7 seon, când ai putea sa faci un review la Samsung Galaxy A5 cel din 2016 ? Am auzit foarte multe despre el cred ca tu m-ai putea ajuta.Multumesc!

 2. Buna.Te rog sa faci un review telefonului Vonino Zun Xo.Este un smartphone scos recent si performant.Nu este chinezesc,dar stii asta pentru ca ai mai facut niste review-uri la niste tablete de la Vonino.Eu spun ca merita si il recomand tuturor.Sper sa faci review.Multumesc mult!

 3. „Îmi poți da o alternativă la acest model, nu mă supăr deloc. După cum vezi în imaginea de mai sus, nu sunt cel mai mulțumit.”

  Ai pus mana pe un telefon CUBOT ?

 4. O sa faci un review si telefonului Kruger&Matz 3 plus?Am auzit ca are 2 baterii una de 2.480 mAh si alta de 3.520 mAh. si le poate folosi pe amandoua deodata

 5. buna george
  am o tableta evolio axis 7 si un telefon kruger&matz mist nu pornesc nici unu si nici nu stiu sa le resetz dk stii sa imi zici combinatile pt ale reseta multumesc

 6. Merg la Selgros sa-mi cumpar un jbl charge 3. Zic: Sa aud cum suna si o „trompeta”. Asez Jbl-ul langa un Kruger&Matz si dau muzica pe jbl. Super sunet. Comut pe K&M, surpriza, super sunet. Plec dupa jbl si vin acasa cu K&M de 100ron. Mica diferenta de calitate dintre ele nu m-a convins sa dau diferenta pana la jbl. Foarte multumit de boxa asta de 100 ron.

 7. Merg la Selgros sa-mi cumpar un jbl charge 3. Zic: Sa aud cum suna si o „trompeta”. Asez Jbl-ul langa un Kruger&Matz si dau muzica pe jbl. Super sunet. Comut pe K&M, surpriza, super sunet. Plec dupa jbl si vin acasa cu K&M de 100ron. Mica diferenta de calitate dintre ele nu m-a convins sa dau diferenta pana la jbl. Foarte multumit de boxa asta de 100 ron. Sunt curios de alte pareri.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.