VIDEO – Jawbone Mini Jambox – Gălăgie pentru poșetă

Jawbone-Mini-Jambox

E gândită să intre la perfecție în buzunarul exterior al rucsac-ului tău. Da, acel buzunar pe care îl lași tot timpul deschis, și în care sper că nu îți ții portofelul sau cardul de intrare de la birou. Sau buzunarul de la geantă, ori cel de la blugi dacă îți plac pantalonii de rapper. Se pretează pentru cei tineri, dovada și pleiada de culori disponibilă și face destul de multă gălăgie.

Jawbone Mini Jambox este, după cum îi spune numele, o boxă portabilă, cu Bluetooth desigur. Este mică, însă e drept, face și multă gălăgie. Cam așa ar descrie unii sunetul produs de aceasta. Dar, așa este gândită. Carcasa metalică are mai puțină rezonanță decât alte boxe de acest gen și tocmai din acest motiv au instalat un difuzor puternic. Dacă o ții la un volum mai redus, 30-50%, volum ușor de controlat direct din telefon sau de pe tabletă, atunci se va auzi bine.

Ce-i mai trebuie unei boxe portabile? Diverse funcții desigur. Ai posibilitatea să schimbi mesajul de pornire sau oprire cu unele mai simpatice sau chiar enervante. O poți conecta simultan la două telefoane dar redă muzica de pe unul singur, și are integrare și serviciile de comandă vocală, deși nu știu câți dintre voi le vor folosi vreodată. Nici Siri și nici Google nu prea știu să vorbească pe limba noastră.

Prețul… Ei bine la întrebarea clasică: „Merită banii tăi?” nu prea știu ce să răspund. O să te las pe tine să decizi după ce urmărești review-ul video de mai jos. Lasă-mi un comentariu aici ca să știu și eu ce părere ai.

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

  1. un accesoriu doar pentru cocalari. Cine vrea sa asculte muzica in spatiul public, e normal sa o faca numai la o pereche de casti pentru a nu-i deranja pe ceilalti.

  2. Imi place aspectul si sunetul e foarte bun si asa ca sa sti Dan cateodata iti trebuie o boxa compacta care sa o iei cu tine din diferite motive care nu am rabdare sa ti le insir, nu inseamna ca daca ai o boxa mica portabila esti cocalar si gandestete data vitoare inainte sa vorbesti.

  3. M-a amuzat teribil raspunsul tau. Nu ai mers niciodata intr-o excursie/tabara si sa vrei sa stai in camera de hotel seara sa vorbesti cu prietenii si sa pui si niste muzica?. Si crede-ma nu poti cu telefonul.

    Cat despre tine George, faci o treaba excelenta! Vezi daca poti primi in teste si un Bose soundlink 3 sau un JBL Charge 2+

  4. mama ei de limba romana … PE care sa o iei, PE care nu am rabdare sa ti le insir, ˝gandeste-te˝ cu cratima, nu legat, virgula prin partile esentiale, s.a.m.d ; e ca si cum ai scrie SE merita, in loc de merita pur si simplu…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.