VIDEO ISUZU D-MAX – Un japonez maramureșean

ISUZU D-MAX (9)

E harnic nevoie mare. Dar trebuie să-i bagi și pălincă pe măsură în rezervor ca să tragă harnic zi de zi. Suspensiile dar și sistemul de tracțiune îl fac un monstru pe terenuri accidentate, pe drumuri neșlefuite și zăpezi nemaivăzute ca-n septembrie când am filmat noi testul.

E un monstru și pentru familie, dacă mă întrebi. Suspensia dură pe spate îl face pe D-Max să pară un parc de distracții. Copiii se vor bucura nespus la trecerea peste viaductele de pe autostradă.

Pe de altă parte, D-Max nu trebuie să fie singura mașină din garajul tău. Ci e mai mult o mașină de tăvăleală pentru un inginer cool. Mai ales că ai piele și pe scaune.

Motorul trage vioi de la turații mici, dar trebuie să lucrezi la viteze mai ceva ca Hamilton pe circuitul din Dubai. Iată testul aici:

Ultimele articole

Articole recomandate

41 Comments

  1. De ce asa greu review-ul? Suntem in plina iarna, oricum a fost placut sa vad marea si vara. Acum, despre masina, marele dezavantaj la genul asta e ca lipseste acoperisul, deci din start elimini foarte multe lucruri ce le-ai putea cara. Esti obligat sa o duci mereu in locuri pazite, si nu poti lasa nimic acolo pt ca se poate fura imediat. Dupa aspect, nici heavy duty nu e, pe santier o faci varza imediat, nu are prea multa protectie. Pana la urma poate fi masina unui fermier instarit, unui patron de pensiune la munte etc. Doar ca la noi, ce prefera acesti oameni? BMW, Mercedes evident.

  2. George, ai putea cumva sa faci si un test cu un Nissan GT-R?! Am vazut ca sunt tare multi fani GT-R in Romania, si din pacate, nici un review in romana al masinii. Cred ca ar fi o chestie super faina sa faci un test cu GT-R!

  3. Impozitul nu e mare deloc, pana in 400 de lei pe an pentru ca intra la utilitare.
    Motorul este conceput pentru utilitare unde caii putere nu conteaza ci cuplul care trebuie sa fie cat mai omogen pe toata plaja de turatii. Putine motoare de 2.5 puse pe astfel de magaoaie trag bine la turatii reduse. Cuplul la roata este amplificat si de treptele scurte.

  4. dezamagitor cum a fost prezentata masina. ai devenit un cocalar cu Marian . total nepregatiti despre aceasta masina cu pareri luate de pe genunchi. nu am gresit ignorand total prezentariiile tale. acum am realizat ca nu meriti atentia mea . bafta in continuare.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.