Categorie: GADGET

VIDEO iRobot Roomba 880 – viitorul aspiratoarelor

domotique-info-roomba880-charge

iRobot Roomba 880 este primul aspirator robotic pe care am ales să îl testez cu video pe blog. Nu că nu aş mai fi încercat destule modele mai mult sau mai puțin deștepte care promiteau același lucru. Podele curate. Nici Roomba nu o va lăsa pe femeia de serviciu fără slujbă. Praful de pe mobilă sau expoziția de avioane și cămășile șifonate cer atenție specială. Din fericire nu asta își propune ci mai degrabă să îi ia din mână mopul și aspiratorul clasic femeii moderne ori burlacului.

Dacă ai o carieră și manichiură, atunci nu ai timp. Probabil ai totuși bani pentru un astfel de gadget util. Poate singurul care face o muncă fizică enervantă locul tău. Indiferent cât de ocupați am fi în timpul zilei, seara trebuie sa ne simțim însă bine acasă chiar și când stăm singuri sau mai ales când avem de gând sa primim vizite. In cazul burlacilor, mai ales.

Roomba-880-03

Am vorbit destul despre utilitate si deloc despre specificații. Asta pentru că nu e nevoie să știi decât atât. iRobot Roomba 880 este cel mai avansat aspirator robotic de la cea mai renumită firmă. Are perii, sisteme si un calculator capabile sa curețe parchet, linoleu, mochetă si covoare cu o eficiență neașteptată. Roomba este încăpățânată cand vine vorba de curățenie dar asta se vede cel mai bine in testul video.

Am pus Roomba la muncă vreo două săptămâni. Să vedem ce a ieșit.

Pagina oficială iRobot România.