VIDEO – Imprimantă + scanner + copiator + internet = HP DeskJet 6525

Să arate decent, să încapă pe dulăpiorul de lângă birou, să facă de toate și să le facă bine. Și să nu coste mult! Și să fie wireles. Adică să pot printa din internet. Și să scanez! Și să printeze foi de sudoku. :)

După zeci de ani de imprimante, de acum se poate. Li se spune multifuncționale și mai nou toată lumea le face bine. Eu o vreau pe cea cu cu cel mai bun raport preț/calitate. După căutări serioase m-am decis asupra unui HP DeskJet 6525 care mi-a promis peste toate și un cost mic de utilizare. Adică prețul mic de reînnoire a cartușelor promite să facă pozele și printurile mai ieftine cu 50% pe durata de utilizare.

Ce mi s-a părut cel mai tare este că pot să îi dai un email imprimantei.

Specificații în pagina oficială.

Pre? HP Deskjet Ink Advantage 6525 e-All-in-One, A4 la eMAG

Ultimele articole

Articole recomandate

30 Comments

  1. @punKeras Nu stii sa cauti baiatule, cu alte cuvinte nu stii sa te descurci in noianul de oferte. I ntodeauna a fost mai ieftin sa imprimi ci cannon decat cu hp iar cartusele sant mult mai ieftine la canon si dureaza mai mult. O sa-ti dau un singur comparativ pentru ca nu vreau sa pierd mult timp cu tine, de exemplu cartusul negru la cannon cel mai ieftin link–http://www.compari.ro/cartuse-si-tonere-c3138/canon/cartus-compatibil-canon-pgi-5bk-black-cu-cip-ds-pgi-5bk-p139043032/ iar acum cartusul negru la hp cel mai ieftin–http://www.compari.ro/cartuse-si-tonere-c3138/hp/cz109ae-p97969525/descrierea-produsului.html#properties Acum ca te-am lamurit si pe tine alt inteligent ce mai spui despre „Se pare ca nici tu nu te prea pricepi la multifuncionale :)” Daca taceai filozof ramaneai spune o vorba de duh Romaneasca. Ca la copii sa pricepi ––HP MAI SCUMP DECAT CANNON–– DAR NU MAI BUN.

  2. @punKeras Acum ca a plecat pitica si am putin timp liber o sa te lamuresc un pic mai bine. Cartusul negru ce l-am recomandat este cel sclipicios, da cannon are 2 cartuse negre. De aceea sant 5 in total si nu 4 ca la hp. Cel recomandat de mine este mai mare decat celelalte 4 adica negru normal, cyan, magenta si yellow. Celelalte sant mai mici in dimensiune. De ce are 5 cartuse de culoare, tocmai pentru a pute face fata capului de imprimare care este unul special foarte performant, am repetat mai sus ca rezolutia la imprimare atat color cat si negru este dubla fata de hp adica 9600 x 2400 dpi la 4800 x 1200 dpi. Si acum o sa-ti las o mostra de pret la unul din cartusele color compatibile cu imprimanta cannon–-https://www.tonerjam.ro/cli-526-bk-compatibil.html

  3. Am ales un video edificator pentru ce poate Canon PIXMA MG5350. Am ales acest video pentru calitatea imaginii si pentru limba italiana care este inteleasa de mai multi romanii decat engleza. Ep. 65 – CANON PIXMA MG 5350 – GREEN SCREEN – CANON TIME

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.