Categorie: GADGET

VIDEO şi CONCURS – Mio MiVue 358 – lecţia rusească pentru traficul românesc

Săptămâna trecută am văzut live două accidente destul de grave. În afară de tamponări nu am văzut altceva în cinci ani şi aproape 100 de mii de kilometri conduşi. Primul a fost chiar urât. Soferul unei Mazda 2 a intrat într-un refugiu de pietoni si s-a învârtit de câteva ori prin aer. La şase zile distanţă, un alt accident pe Alunişului. O şosea lungă cu multe intersecţii în formă de plus. Unul cu o Dacia Papuc a intrat pe drum dintr-o stradă lăturalnică fără să se asigure şi a lovit din plin o maşină cu un copil pe bancheta din spate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Morala e asta: dacă ai camera pe bord, poţi fi sigur că nu te va contrazice nimeni. Ştii vorba aia că imaginile fac o mie de cuvinte.

Dacă nu vrei să dai bani mulţi pe o cameră de bord, îţi recomand una bună cu nume complicat: Mio MiVue 358. Înregistrarea pleacă automat când urneşti maşina sau apeşi pe butonul on. Trage şi-n loop, adică nu trebuie să goleşti cardul când se umple. Iar partea cea mai bună e că dacă ai un accident (asta nu-i chiar bună), îţi protejează o parte din filmare. Se declanşează şi la gropi ori dacă se mişcă maşină când e oprită. Asta dacă vin hoţii.

Are lentilă bună cu unghi wide, aşa că prinzi multe detalii. Şi îţi vând un pont, cei de la asigurări încep deja să ţină cont de imaginile filmate de tine. La fel şi poliţiştii, însă depinde doar de starea lor de spirit.

Acum e rândul tău să ne spui cea mai tare păţanie care ţi-a trecut prin faţa ochilor în traficul de la noi. Una pe care dacă o aveai filmată ieşea viral pe internet şi tu vedetă pe YouTube. Lasă un comentariu mai jos şi poate vei fi cel care câştigă fixă o cameră Mio MiVue 358 nou-nouţă şi sigilată.

Ajută dacă împrăştii vorba şi pe facebook, twitter sau Google Plus.

Adăugat pe 15.oct.2013 Câștigătorul este Octavian Păun.