Categorie: GADGET

VIDEO – Idei de gadget-uri (pentru iepuraș) de pe Gearbest

Mai este doar o lună până la Paște și pentru că mi-ați cerut mai multe idei de gadgeturi accesibile, lista de azi e de pe Gearbest.com, unul dintre puținele magazine cu circuit închis unde nu ai probleme cu coletele și unde am găsit o promoție bună zilele acestea. Magazin cu circuit închis înseamnă că ei dețin în stoc tot ceea ce vând, adică nu este un Mall online cu mai mulți comercianți. Să revenim la treaba cu Paștele. Dacă ai sub 6 ani eu zic să te duci să vorbești acum cu părinții, să îți spună ei care e treaba cu iepurașul. Părinții pot apoi să revină aici și să ia idei pentru lista iepurașului dacă cel mic a fost cumine. Sau… Whatever.

Hai să îți arăt așadar ce gadget-uri trăznite am găsit la chinezi de data aceasta nu înainte de a îți explica cum este cu aceste cupoane. Sunt pe diferite categorii de produse sau pe diferiți producători. Selectezi cuponul, acesta ajunge în contul tău de pe site, și trebuie să îl selectezi din nou de acolo ca să te ducă direct în pagina produselor respective. Atenție, doar așa beneficiezi de reducere, nu este un cod pe care îl introduci atunci când vrei să plătești pentru că se aplică doar la anumite produse.

Joc Puzzle Magnetic pentru copii. Când îți lipsește inspirația, ție sau colegului de birou pe care îl vezi că se uită pe pereți tot timpul, te poți juca cu așa ceva. 216 bile magnetice pe care le poți așeza sub ce formă vrei tu. Știu, scrie că este o jucărie pentru copii dar ce te împiedică și pe tine să fii copil? Măcar puțin.

Mașină Off-Road cu telecomandă.  Aceeași regulă se aplică aici. Poți cumpăra două ca să te joci împreună cu cel mic. Bateria rezistă în jur de 20 de minute și raza de acțiune este de 150 de metri. Să îți mai spun că are control 4×4 și atinge 50 Km/h ? Nu e nevoie, cel mic și copilul din tine se vor bucura oricum.

Dronă mini pentru selfie. Dronele sunt la mare căutare iar dacă și tu ești în căutare de una cu care să vă faceți selfie în team-building sau la grătar, aceasta costă doar 40 de dolari. E puțin mai mare și mai ușoară ca un telefon și o poți controla direct de pe smartphone. Este stabilă și se poate îndepărta chiar și la 100 de metri, suficient pentru o fotografie spectaculoasă.

Ceasuri clasice. Îți dau o idee, cum ar fi să îți schimbi ceasul în fiecare zi. Chiar dacă este chinezesc, acest model arată surprinzător de bine. Lucrurile simple sunt tot timpul la modă. Eu l-aș purta tot timpul atunci când lucrez la ceva și nu vreau să zgârii ceasurile bune, ori atunci când mă duc la piscină pentru că este chiar rezistent la apă. La fel și celelalte câteva sute de modele de pe site.

Mini PC cu Windows 10 și Android. Acesta este din categoria gadget-urilor ceva mai deștepte. Îl poți folosi la ce vrei tu pentru că este un mini PC complet cu Windows 10 și Android. 4 GB RAM, 128 GB stocare și toate porturile pe care le vrei fac din el cel mai portabil PC. Îl poți încărca chiar la o baterie externă și poți să uiți de laptop. Asta dacă te descurci un mouse și o tastatură din aceea flexibilă pe un ecran de 5 inci. Sau poți să îl lipești de monitor la birou ori acasă, și ai cel mai silențions PC din lume. Nu are nici un ventilator.

Toate linkurile pentru produse sunt pe blog. Aiaici link către CUPOANE DE REDUCERI și către PAGINA DE REDUCERI.