Categorie: GADGET

VIDEO – Huawei P9 Plus – Un pic mai mare!

huawei_p9_plus_review_buhnici

La scurt timp după lansarea lui Huawei P9 au început să apară și ”frații” lui. Unul mai mic și unul mai mare. Pe cel mic l-am butonat, iar cel mare este aici!

Să vedem așadar ce e diferit. În primul rând dimensiunea, e mai mare. Are un ecran de 5.5 inci cu aceeași rezoluție, la care se adaugă și 3D Touch. Nu vorbesc mai mult despre această funcție pentru că știu că nu vă interesează prea mult.

Spre deosebire de P9 există o singură variantă, din câte știu eu: 4 GB RAM și 64 GB stocare. Are aceleași camere duale de pe spate, de 12 Megapixeli, aceeași calitate a imaginii, și spre suprinderea mea camera de pe față este mai luminoasă. Cel puțin din specificații. În rest, aceeași conectivitate de top din punct de vedere standarde LTE și WiFi dar și ceva în plus. Port infraroșu! Nais! Cred că a rămas unul dintre puținele telefoane de top pe care le poți folosi și ca telecomandă pentru televizor. Știu că mulți dintre voi ați cerut asta, mai ales pe S6 și pe S7.

Un ultim element important este bateria, e mai mare cu 400 mAh. Era normal, ecranul e mai mare și consumă mai mult. Chiar și așa, parcă am văzut o oră în plus față de P9, la o utilizare aproximativ la fel de chinuitoare :). Te las cu review-ul video, și lasă-mi și tu un comentariu mai jos să îmi spui dacă toate aceste diferențe merită aproape 1000 lei în plus. Da, e semnificativ mai scump!