VIDEO – Huawei P9 lite – Un pui de P9

Huawei_P9_Lite_Review_Buhnici

L-ați cerut, l-am adus! P9 lite este aici, iar la prima vedere nu pare diferit de frățiorul său mai mare. Asta până îl întorci pe spate și observi că a pierdut o cameră foto, cea alb-negru, nu a mai rămas suficient aluminiu pentru capacul din spate, doar pentru margini și s-a și îngrășat puțin.

Procesorul este mai slab, are mai puțină memorie RAM și folosește un conector clasic, microUSB însă a mai câștigat un slot pentru SIM. Sigur, dacă nu îl vei folosi pentru un card microSD.

Toate aceste modificări se reflectă într-un preț aproape de două ori mai mic, iar acesta este un lucru bun. Totuși, pentru că există și aici un ”dar” merită oare diferența față de P8 lite? Știați că a ajuns deja la 800 de lei?

Aș spune că da, camera e ceva mai rapidă, ecranul are rezoluție mai bună, și spre deosebire de P8 lite vine și cu Android 6.0 care este sensibil mai fluid și mai rapid. În plus, este mai atrăgător și mai elegant ca el. În plus, bateria este de 3000 mAh față de 2200 mAh. Sensibil mai mare și va se va duce destul de relaxat spre două zile de autonomie, cu o utilizare mai moderată desigur.

Prin moderată înțeleg convorbirile telefonice, vreo 30-40 minute de browsing și Facebook, și poate jumătate de oră de jocuri pe zi. Dacă îl folosești mai mult de atât înseamnă că nu mai ești foarte productiv sau ai un drum de două ore până la serviciu și înapoi.

Dacă erai curios cum filmează ai mai jos un vlog, filmat noaptea cu Huawei P9 lite. Enjoy!

Ultimele articole

Articole recomandate

668 Comments

  1. Am un p9 lite care are sertarul pentru dual sim si micro sd in locul simului 2. In meniul telefonului nu apare nimic ca si cum ar fi dual sim. Softul este problema??
    Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.