VIDEO – Huawei P8 Lite – Un Dual-SIM deștept și arătos

Huawei_P8_Lite_Buhnici_1

Întrebarea de pe buzele tuturor este: Merită? Ca să afli răspunsul va trebui să urmărești review-ul video. Până atunci, îți spun că mi-a plăcut faptul că este foarte echilibrat. Atât telefonul cât și pachetul de accesorii cu care vine. Chiar dacă are un preț de 999 lei, la momentul review-ului, vine ambalat la fel ca un smartphone de 1999 lei.

Ecranul are o diagonală de 5 inci și rezoluție decentă, 720p. Rezoluția mai mică îl ajută la performanță. Chiar dacă are un procesor cu 8 nuclee, acestea funcționează la o frecvență mai redusă. 1.2 GHz pentru pasionații de cifre. Jocurile vor rula așadar foarte bine pe el, fără sacadări și întârzieri. Unde mai pui că va avea și un consum mai redus de energie.

Are margini destul de subțiri și implicit e relativ ușor de ținut în mână. Aici se mai adaugă și greutatea de 131 grame ce contribuie la acest aspect.

E un smartphone unibody, nu ai acces la baterie iar asta e ok. Nu știu pe cineva care umblă cu o baterie de rezervă la el, însă o baterie externă e o altă discuție. Probabil vei avea nevoie de una dacă îl folosești intens și ai și două SIM-uri introduse în el. Din păcate pentru cei interesați, nici unul dintre cele două SIM-uri nu poate fi de la digi. Ai alte trei variante.

Vine la pachet cu un Android 5.0.2. Nu e cel mai nou, nici cel mai rapid. Aș fi preferat un 5.1.1 despre care știu că mai rezolvă anumite probleme de stabilitate. Poate și un 6.0 pe viitor. Cine știe, Huawei e în relații bune cu Google, însă acest P8 Lite nu este chiar un vârf de gamă.

Voi ce părere aveți despre el? Îl are cineva dintre voi? E mulțumit de el? Lasă-mi un comentariu mai jos și spune-mi de ce l-ai recomanda, sau nu l-ai recomanda unui prieten.

Ultimele articole

Articole recomandate

317 Comments

  1. Am Huawei P8 Lite 2015 de un an si e ok.merge foarte bine. A venit cu android 5.0 si acum am android 6.0 pe el. Pacat ca nu a primit si android 7.0. In rest sut multumit de de telefon exceptand partea cu boxa de la el. La maxim se aud distorsionari.Casti bune design placut se incarca mai greu dar in rest e ok. Va primit Huawei P8 Lite 2015 android 7.0?

  2. salut….am huawei p8 lite dual sim….si slotul 2 unde e ? nu.l gasesc? langa cel ptr micrro sd…unde sa fie? in setari pe manager cartele sim…si cu o cartela in interior…scrie nici o cartela sim….DE CE?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.