VIDEO – Huawei Mate S – Un smartphone premium

Huawei_Mate_S_Buhnici

Premium definește o categorie de dispozitive construite și echipate cu cele mai bune componente. Așa este și Huawei Mate S. Un telefon construit din aluminiu, finisat foarte bine și exchipat cu un procesor de ultimă generație. Diferența între el și alți producători este că Huawei a început să își construiască propriile procesoare, care fac față destul de bine chiar și unui Qualcomm.

Huawei știe că prima impresie este cea care contează iar pachetul este bine organizat și foarte elegant. Chiar și conținutul acestuia denotă faptul că s-a acordat multă atenție, căștile fiind și ele construite din aluminiu și oferind un sunet de calitate.

Ecranul are 5.5 inci dar și așa este sensibil mai mic decât un iPhone 6 Plus cu aceeași diagonală. Nu s-a exagerat la rezoluție, FullHD era suficient. Mate S nu dorește să fie un telefon cu care să te lauzi prietenilor tăi mai tehnici, ci acel telefon care atrage privirile. Este frumos din cale afară.

Are chiar și o serie de funcții noi. Un senzor de amprentă care funcționează și ca touchpad pentru meniuri și galeria de imagini și o cameră frontală cu LED flash. Da, am zis corect, camera frontală are bliț, pentru cele mai reușite selfie-uri în combinație cu modul Beauty.

Meniul este din ce în ce mai curat, și deși se observă foarte multe „influențe” de la iOS, le acceptăm și le îmbrățișăm cu mare drag.

Prețul este un subiect delicat. La momentul lansării costa 2800 lei. Puțin cam mult având în vedere că mulți dintre noi nu văd Huawei ca pe un brand premium. Poate e timpul ca acestă concepție să se schimbe, nu?

GALERIE IMAGINI TEST HUAWEI MATE S

Ultimele articole

Articole recomandate

102 Comments

  1. Salut George. caut de ceva zile un telefon si nu stiu ce sa aleg. as fi vrut un g3 dar nu stiu care e compatibil cu reteaua digi, asa ca te as ruga sa ma ajuti tu. dispun de suma de 1300 lei. ce mi ai recomanda

  2. Semana cu p8 ul meu la look pe egdes si ca soft …ca hardware e identic din nou mai putin fingerprintul…pana si procesul e apropriat…930 pe p8 cu 935 pe mate s…nu cred ca merita acei bani.Diferentele nu sunt mari.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.