VIDEO – Huawei G8 – Ieftin și cu valențe premium

Huawei_G8_Review_Buhnici

Ieftin nu înseamnă gratis și nici foarte slab. Dimpotrivă, ieftin este un produs de la care obții beneficii mai multe sau mai mari, în comparație cu suma pe care ai plătit-o pentru acesta. În cazul de față, vorbim de Huawei G8 care costă în jur de 1400 lei. Eu chiar mă bucur că am publicat acest review puțin mai târziu, pentru că acum merită banii cu vârf și îndesat.

Așadar, pentru 1400 lei ai un ecran de 5.5 inci, FullHD, 3 GB RAM dacă alegi varianta cu stocare de 32 GB, o cameră de 13 Megapixeli cu stabilizare optică, conectivitate LTE 4G cu suport pentru două cartele SIM, senzor de amprentă, o construcție din aluminiu și promisiunea unui update la Android 6.0. M-am uitat atent și pot să spun că nu prea sunt alternative la acești bani, care să ofere atât de multe.

În plus, nu dă semne de oboseală nici în aplicații cu cerințe mai mari. Sigur, un capitol la care nu excelează este gaming-ul. Este un domeniu care dă bătăi de cap și celor mai performante modele de pe piață dar Huawei G8 rulează decent chiar și cele mai noi titluri. Chiar și jocurile cu cerințe mai exigente pot fi jucate la 25-30 cadre pe secundă.

Bateria are nu mai puțin de 3000 mAh, senzorul de amprentă are funcție de deblocare și câteva posibilități de scroll prin meniuri, sunetul este bun, atât în difuzor cât și pe căști, iar display-ul este de cea mai bună calitate. Pentru această zonă de preț depășește chiar așteptările noastre.

Eram sceptic la momentul la care l-am avut pe mână. Costa peste 1700 lei, la unele magazine fiind listat chiar la 2000. Nu îi acordam prea multă atenție însă acum sunt sigur că va întoarce privirile.

Ultimele articole

Articole recomandate

152 Comments

  1. Buna Dl Buhnici, peste putin timp imi voi achizitiona un telefon nou si nu stiu care e mai potrivit pentru mine.Eu as alege un Microsoft Lumia 950XL sau un LG G3,G4 sau chiar un Samsung Galaxy Note,deoarece lucrez mult pe laptop sau telefon prin prezentari,foi de calcul sau sa scriu in word.Ce telefon ai alege?

  2. Gama Xiaomi e buna ca marca de telefoane, dar este doar pentru piața asiatica. Cele care ajung la noi sunt rare, și nu prea plăcut de utilizat. Ai texte în chineză, update-ul, dacă e disponibil se face prin niște programe dedicate, prin google play navighezi de asemenea printre textele în chineza… Nu as recomanda un astfel de device pentru gusturile noastre.
    Stima

  3. Este dual sim activ sau nu? In timp ce vorbesti pe un sim, pentru cel de-al doilea primesti cel putin mesaj de apeluri pierdute pentru a vedea cine te-a apelat sau pierzi apeluri pe al 2lea sim in timp ce vorbesti pe un sim? Cum se comporta ca dual sim atat G8, cat si P9 Lite? Între cele 2 ce ati recomanda ca si performante?
    Multumesc!

  4. Buna seara dl Buhnici. As dori sa achizitionez un tel si m.am oprit la Huawei P9 Lite si huawei g8. Ai putea sa imi recomanzi ce sa imi achizitionez. Mentionez ca am nevoie de un tel dual sim. Multumesc si va doresc sa o seara placuta.

  5. Salut… Sunt hipoacuzica si de curând port proteza auditivă. Am un telefon huawei gx 8 si nu stiu unde găsesc aplicația telecoil.. asta dacă are. Dacă nu are îmi poți recomanda telefoane care au funcția telecoil. Mulțumesc anticipat.

  6. Salut, Domnul Buhnici! As dori foarte tare să îmi iau un telefon!…Dar sincer bugetul meu este limitat! Ăămmm… telefonul ar fi maxim 1000 lei doar că nu mă hotărăsc…chiar dacă p9 lite depășește suma este foarte frumos… dintre p9 si honor 7 lite ce sa aleg? Sau dintre p9 lite, honor 7 lite si j5 ? Te rog mult să mă ajuți! Sunt nedumerită! M.ar interesa foarte mult camera lor deoarece îmi place fotografia foarte mult..

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.