VIDEO HTC One Max – un fel de iPhone 5S cât tigaia… pe Android

HTC One Max este un zvon devenit realitate. Dacă v-aș fi spus când l-am văzut prima dată că există un Android cu senzor de amprentă și că este un HTC One de calibru mare, poate ați fi crezut că glumesc. Oamenii din industrie l-au văzut chiar din zilele lansării lui 5S, semn că se întâmplă două lucruri. Fie vânzătorii senzorilor de amprente pentru mobile au făcut un turneu pe la producătorii de mobile în ultimii ani, fie HTC are informații foarte bune din fabricile care livrează pentru Apple. Eu aș paria pe o combinație.

HTC One Max

Producătorii de smartphone-uri caută așadar următorul succes. Pentru că e greu să facă diferența pe o piață aglomerată cu multe modele care fac aceleași lucruri. HTC One Max are șansa de a fi totuși primul super-smartphone cu senzor de amprentă. Problema lui? E mare. Mai degrabă e o phabletă, că… deh… să nu stricăm stocurile de HTC One. Singura treabă care face diferența, senzorul de amprentă ar putea fi așadar un șut în fund sau un cui în talpă. Vezi testul meu video și apoi spune-mi părerea ta.

Ultimele articole

Articole recomandate

180 Comments

  1. Salut George!

    Vreau sa imi iau un smart nou. Momentan utilizez un Allview V1 Viper i, insa nu e compatibil MHL – HDMI (vreau sa il folosesc in combinatie cu video proiector). M-am orientat spre cateva smartphone-uri, dar inca nu ma pot hotari. Ce mi-ai recomanda intre Note 3/ 4, Sony Xperia Z1 4G si htc One Max (astea mi-au placut si datorita display-ului).
    Nota – ar fi frumos sa faci o emisiune cu si despre smart-uri si tablete compatibile MHL – HDMI

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.