VIDEO – HTC One A9 – Un android frumos cu puțin sos de iOS

HTC_One_A9_Buhnici

HTC este unul dintre pionierii smartphone-ului cu Android. A fost chiar primul care a construit un terminal de genul, în 2008, HTC Dream pe numele său complet. Era un vis care s-a transformat în realitate. Sigur, compania a avut ceva probleme cu competiția, însă a ieșit din nou în topul preferințelor cu primul HTC One M7. Design-ul și carcasa din aluminiu i-a inspirat pe toți producătorii, inclusiv pe Apple, care a știut cum să profite la maxim de acest aspect.

În 2015, HTC nu mai aleargă după specificații și se inspiră foarte mult la rândul lui de la Apple. Design metalic, elegant, configurație medie cu performanțe medii și un preț destul de ridicat. Aceasta este rețeta iPhone-ului, asta și muntele de marketing ce stă în spatele lui.

Va reuși oare HTC să câștige mai multă notorietate în rândul utilizatorilor cu telefoane similare lui HTC One A9? Probabil că da, dacă se ține de treabă.

Din punct de vedere hardware nu excelează. Are un procesor cu opt nuclee tactat la o frecvență mai mică, 2 GB RAM, procesor grafic suficient de bun pentru cele mai multe jocuri

Din punct de vedere design este frumos foc. Subțire, foarte bine finisat, îți dă impresia unui dispozitiv premium. Chiar este unul.

Are senzor de amprentă pe partea frontală, care dublează și ca buton capacitiv de home. Suportă carduri microSD de până la 2 TB, pentru când vor exista pe piață, și este primul telefon de la un alt producător care vine cu Android 6.0 Marshmallow. Din acest motiv meniul și aplicațiile funcționează fluid. În plus, HTC promite update-uri rapide la sistemul de operare, imediat după dispozitivele Nexus.

Toate acestea vin însă cu un preț de 2800 lei la momentul lansării. Pentru aceia dintre voi care sunt atenți la specificații nu este o alegere tocmai ideală. Cei interesați mai mult de cum arată vor fi cu siguranță impresionați.

Ultimele articole

Articole recomandate

38 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.